Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-19, 20:04   #3253
elunia_r
Rozeznanie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;40875042]
Właśnie przejechałam 10 km rowerem. Muszę tak częściej. Ostatnio jakoś mi sportu brakuje.[/QUOTE]
oj chcialabym rowerek brak mi ostatnio ruchu ciagle praca i auto...

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;40875195]Miałku Ty patrzyłaś na paznokcie,a ja na pupę Wczoraj czekałam na autobus,akurat padał deszcz i jakaś dziewczyna stała pod wiatą przystankową z rowerem,chciała przeczekać deszcz.Była w legginsach.Boże jaką ona miała pupę i nogi ! No poezja,cały czas się gapiłam dobrze że stała do mnie tyłem [/QUOTE]

paznokcie, pupa, nogi dla każdego coś dobrego do pooglądania

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
a cosz to za neony co takie bezproblemowe, pisz tu szybciutko!!!
CC ale jakie dokładnie?

Ja zmalowałam sobie hiper róż, pokaże jutro Nic nadzwyczajnego niby, ale oczo (ekhm) róż!
Mgiełko pokaż ten hiper róż albo pochwal się coz to jest??

Cytat:
Napisane przez smoothly Pokaż wiadomość
wracam do kwadratów. tylko tyle mogłam z nich wyczarować
trochę podrosną i opiłujesz na ładniutki krótki kwadracik

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
róż ja sama na dłoniach mam nudziaka, a na stopach mam Sun of a peach wcześniej nosiłam Ruby Pumps

no kuszę, bo akurat te dwa mi się podobają już się nie mogę doczekać, jak nimi paznokcie u dłoni pomaluję
a ja się skupiłam, ale zerkałam co jakiś czas, bo dziewczyna miała przepiękne paznokcie..
meeow te twoje neony z chinek tez domnie sie usmiechaja mocno ale czekam na kod znizkowy do sklepu alphanail...ewalucja wspominala o nim na blogu, ale cos sie jeszcze na kod ten nie doczekalam a jednak 20% znizki to nie malo...
elunia_r jest offline Zgłoś do moderatora