Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-19, 20:51   #4053
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zrobilam dzis mufinki z bazowego przepisu marty z borowkami i mango
wyglądają wyśmienicie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Bzyczka - Twoja koleżanka była THE BEST Po co ona to zrobiła???????

India - żeby rozłąka była jak najkrótsza

Znowu zamieszkałam w pracy bo zmieniali nam system i trzebabyło przetestować. Za to poniedziałek wolny bo mamy święto narodowe

Kupiliśmy w końcu kwiaty na balkon, wkurzyłam się trochę bo w zeszły weekend pojechaliśmy po nie sklepu. Niestety nie było tylu doniczek ile chciałam więc zamówiłam je, zostawiłam telefon jakby co. Miały być do odbioru w ten weekend. A wczoraj koleś mi dzwoni i mówi, że nie ma tego koloru co chciałam. To nie mogli tego sprawdzić u dostawcy wcześniej? Pewnie nawet tego nie sprawdzili tylko wczoraj przyszła dostawa do sklepu więc zobaczyli że nie ma tego co zamawiałam.
Trudno się mówi, wybraliśmy z tego co było na sklepie. Jeszcze muszę je posadzić, ale jest z 10 stopni i nie za bardzo mi się uśmiecha zmarznać
tez się tak łudzę

szkoda, że tak wytszło z kwiatkami ;/

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
uff udało się
promotor zaakceptował mi całą pracę mgr..

u nas odpieluchowanie zakończone sukcesem - poza pieluchą nocną - czasami suchą i czasami mokrą
od 2 tygodni nie mamy zlanych gatek

dzięki za życzenia

u nas był dzisiaj festyn lotniczy
i do tego wesołe miasteczko więc z Oleńko użyliśmy

dopiero wróciłam do domu i jestem padnięta!

Od rana podróz do Bydgoszczy na lotnisko z Tzem. Przy pożegnaniu aż mi łezki popłyneły. I co ja teraz samiutka w domu będę robić, jest teraz taki pusty buuu...
a pózniej prosto do pracy i po prostu padam na twarz. Tym bardziej, ze słabo się wyspałam, bo wczoraj jeszcze u nas był szwagier z dziewczyną i piliśmy do gry Pass Out - no i tradycyjnie jak to u mnie po alkoholu nie mogłam później spać.

W piątek mieslimy miły dzien z Tżem, byliśmy również w kinie. Zdecydowaliśmy się na Panaceum- polecam, mnie się podobał, Tzwoi mniej, ale on zawsze mniej zadowolony gdy nie strzelają i nie ma szybkiej akcji.