Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matura 2014, część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-19, 20:47   #1538
201607061212
Konto usunięte

Dot.: Matura 2014, część II

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Z doświadczenia wiem, że powinnam się zacząć rozglądać za sukienkami, ale ciągle liczę, że uda mi się do tego czasu schudnąć.
Chociaż w sumie nie wiem jak to z tą studniówką będzie, bo moje koleżanki stwierdziły, że same to one nie pójdą, no a jeżeli one będą wszystkie z kimś a ja mam sama siedzieć i się nudzić to bezsensu. No ale może spotkam jeszcze przed studniówka jakiegoś księcia.
A ja nie rozumiem tego, że jak to można na studniówkę iść samemu i takie tam Wiem, dziwna jestem

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Ms Morrison Pokaż wiadomość
Ja też. To znaczy chciałabym, ale głupio mi iść bez faceta. Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale wydaje mi się, że ze studniówki z klasowej imprezy zrobiła się impreza dla par. Kurde, wszyscy będą się bawić z partnerami/partnerkami, a ja co? Będę udawać, że wyśmienicie się bawię siedząc i jedząc (albo pijąc, bo chyba się prędzej upiję).
A Ty czemu nie idziesz?
Nie idę, bo nie chcę. Bo nie podoba mi się ta cała otoczka wokół studniówki, ten kicz, pokazówka, słit focia z czerwoną bielizną/podwiązką. Wiem, że nie będę się dobrze bawiła, o ile w ogóle Wolę ten czas inaczej spożytkować
201607061212 jest offline Zgłoś do moderatora