2013-05-19, 20:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Napisane przez asiabb1983
hej!
więc jest brunetką numer z ta farba miałam , że hej nałożyłam na odrosty i połowe długości włosów zostawiając dolne końce bez farby .poszłam sobie malowac paznokcie i po 20minutach patrze w lustro a ja jestem czarna prawie a końcówki złotawy średni blond więc wzięłam szybko resztke farby i zaczęłam na końce nakładać, żeby to zrównać ale farby zamało było więc w tym szoku że ta góra już taka ciemna polałam włosy wodą i zaczęłam rozsmarowywać tą farbe na całości .potrzymałam tak z 10minut i spłukałam całość efekt wyszedł w miare dobrze ale minimalnie ta górna część jest ciemniejsza od dołów nie mam już kaski teraz ,żeby kupić druga farbe i to wyrównać ewentualnie jakąś tańszą mogłabym wziąść ale jak dopasuje tak idealnie ten kolor teraz zobaczę jak będzie po myciu czy się troche bardziej wyrówna czy bardziej odetnie och ja głupia mogłam od razu na całość nałożyć i potrzymać te 20 minut i spłukać ale ogólnie jest ładny kolor i jestem zadowolona
zaraz cykne jakieś fotki
|
o jakiez szalenstwo 
Cytat:
Napisane przez shizaxa
Bunny moje Ty bóstwo ja sobie tak chlapałam odżywkę czy maskę obojętnie na jaki szampon a potem się dziwie że cos jest nie tak dzięki za wyjaśnienie
|
nie ma za co moze dlatego tak dlugo nie widzialas efektow?
Cytat:
Napisane przez asiabb1983
nie jestem czarna na szczęście tylko ciemna ,ale na włosach farba tak ściemniała, że szok przeżyłam prawie kolorek jest idealny z tym na opakowaniu
wrzucam fotki, włosy troche w nie ładzie bo były upięte dzisiaj
|
jaka ciemnosc jak u agatki, taki mam lekki szok i cos malo zloto? ale ladnie najwazniejsze jak ty sie czujesz 
Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx
Ja ide jutro wiec prosze trzymac za mnie kciuki,szykuja sie zmiany
http://bebzol.com/pl/Za-kazdym-razem...ra.114857.html
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------
eee nie jest czarno faktycznie 
bardzo ladny kolorek, jeszcze teraz jak sie opalisz na sloneczku to w ogole bedzie sie pieknie kompnowal z cera 
|
ten kotek swietny 
dziewczynki bedzie dobrze
|
|
|