Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-19, 20:48   #3018
Loczek_brown
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dobry

Uuuuu, to możemy go dzisiaj w tefałen wypatrywać?

Ja bym załatwiła noclegi.
U nas też będzie trochę osób przyjezdnych i nie opłacamy im podróży, a jeśli tylko będą mieli ochotę (zapytamy, bo to np. moja przyjaciółka która siedzi w Anglii, rodzinę ma tutaj, więc ma gdzie się zatrzymać) to opłacimy im jakiś hotel blisko restauracji.

Chyba nie ma innego sposobu jak korektor i to mocno kryjący.
Ja na takie 'wypadki' zawsze używałam tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html. Jest bardzo tani a rewelacyjny - zakryje wszystko, nawet ogromnego siniaka na nodze. Oczywiście robi maskę, ale przy umiejętnym stosowaniu potrafi zdziałać cuda.

Dziewczyny: wiem, że ten temat przewijał się kilka razy na wątku, ale jakoś specjalnie się nie wczytywałam. Powiedzcie mi, czy robicie jakieś powiadomienia, coś w stylu SAVE THE DATE. Jeśli tak to w jakiej formie? Dajecie wszystkim, w sensie gościom których zapraszacie na ślub czy tylko weselnym?
Tak mnie coś tknęło kilka dni temu czy to aby nie dobry pomysł i rozkminiam teraz..

Gillowanie u przyjaciół dzisiaj pierwsze w rym roku. Uwielbiam.
my bardzo mocno zastanawiamy się nad save the date. Z tego względu, że robimy wesele po pierwsze w sezonie urlopowym, po drugie w długi weekend. Najważniejsi oczywiście wiedzą o weselu, ale do niektórych wici mogły nie dotrzeć zwłaszcza tych, których rzadziej odwiedzamy a jak mam dzwonić do wszystkich to... a i tak większość STD możemy rozdać osobiście bo to to samo miasto A myślę, że koszt tego nie wyjdzie jakiś ogromny.
Kwestia jest też taka, że niektórzy mogą zwyczajnie nie zakodować w główce, że to akurat 16.08 a tak to włożą w kalendarz, zawieszą na lodówce czy coś i będą pamiętać, żeby nie planować wakacji

Pojechaliśmy dziś do mojej Babci. Taką nam ucztę zaserwowała, że teraz leżymy i zdychamy z przejedzenia jeszcze wałówę na 3 dni dostaliśmy Kocham moją Babcię

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora