Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - odwołał spotkanie bo kolega go zaprosił na urodziny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-19, 21:35   #2
Andrzeej
Raczkowanie

Dot.: odwołał spotkanie bo kolega go zaprosił na urodziny

Ja Ci odpowiem jako facet. Myślę, że za bardzo się pieklisz Od razu chciałabyś być dla niego "najważniejszą", a to nie jest takie hop siup. Spotkałaś się z nim 5x i myślisz, ze przeskoczysz kolegów / kolegę, którego być może zna od dziecka, z którym mógł spędzić setki godzin ???

Gdyby mnie zaprosił jakiś kolega, z kategorii tych najlepszych, i gdyby splot okoliczności sprawiłby, że dowiedziałbym się o tym późno (np. miał nie robić urodzn, a jednak robi) to ... bez wahania bym przełożył spotkanie z ledwo poznaną dziewczyną na inny dzień (inna sprawa, że bym dziewczyne najserdeczniej przeprosił i powiedział coś więcej o tym kumplu, że to ktoś szczególny itd.). Kolegów, takich dobrych, ma się często na całe zycie, a dziewczynę 5x spotkaną jeszcze nie wiadomo do jakiej kategorii zakwalifikować

Wniosek ? Wyluzuj. To wcale nie oznacza, że facet nie ma do Ciebie szacunku, czy nie zależy mu. Czasem pewnymi sytuacjami rządzi przypadek, nie znasz całej prawdy - być może tutaj też przypadek odegrał sporą rolę.

Edytowane przez Andrzeej
Czas edycji: 2013-05-19 o 21:37
Andrzeej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując