Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-20, 00:44   #1372
lleenka
Rozeznanie

Unhappy Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Ale piękna pogoda! Aż chce się żyć
I tradycyjnie o tej porze roku moja jasna karnacja wzbudza uwagę otoczenia i prowokuje do tzw "dobrych rad" Największy grzech latem to bycie mlecznobiałym

Dziewczyny co kupujecie dla swojej mamy na Dzień Matki?
A ja znowu mam huśtawki nastroju i czuję się bez siły i ochoty na nic

Na pewno portfel, bo moja mama narzekała na obecny. Zastanawiam się też jeszcze, co dokupić.

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Będę wdzięczna za jakieś informacje Póki co napisałam maila do pani doktor i otrzymałam odpowiedź, że muszę skontaktować się z dziekanatem. Mam nadzieję, że da się coś zrobić w tak indywidualnej sytuacji
Nie masz za co dziękować! Bardzo miło było Cię poznać Mam nadzieję, że to nie ostatni raz i że będziemy miały okazję wybrać się na kawę

Mam nadzieję, że interwencja w dziekanacie przyniesie efekty
Swoją drogą- uważam, że na wszystkich uczelniach terminy rekrutacji powinny być takie same. Takie działanie otwierałoby możliwość składania papierów na wymarzone uczelnie.
Dam znać we wtorek I też mam nadzieję, że uda nam się jeszcze spotkać Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sytuacji!

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Co pani taka blada? Opalić się trzeba! - starszy pan przy wyjściu z kościoła
Nie rozumiem jak można być takim bladym, przecież solarium jest tanie - refleksje pani w tramwaju

I ostatnia bomba Pewien młodzieniec zagadał mnie w ten sposób: Nowotwór czy pobyt w więzieniu? Osłupiałam i mowę mi odjęło, a on: bo jesteś blada i się zastanawiam dlaczego
Ręce opadają...

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pozwolę sobie zmienić temat. Czytała któraś z Was Pamiętnik z powstania warszawskiego Mirona Białoszewskiego?
Pomyśleć, że marzyłam o studiowaniu filologii polskiej, bo byłam w klasie humanistycznej w liceum, a w szkole podstawowej i gimnazjum uwielbiałam język polski i książki wręcz pochłaniałam, a teraz nie pamiętam nawet, czy czytałam Pamiętniki... Mirona

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

Edytowane przez lleenka
Czas edycji: 2013-05-20 o 00:47
lleenka jest offline Zgłoś do moderatora