2013-05-20, 08:13
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
Napisane przez somethinggood
Marysia powiedz trochę więcej , co jeszcze Ci powiedziała ta dietetyczka ? Jak się odnosiła do PCOS ?Na jak długo dała Ci jadłospis ? Wafle ryżowe nie są takie złe , ale płatki fitness co ja jadłam były bardzo przetworzone okropnie.
Natalia mi się bardzo podobałaś w tych ciemnych , co Ci kiedyś mówiłam . Ale nie czarny , tylko taki ładny brąz .
Kasia jesteś bardzo dzielna , 30 km i jeszcze sama to wyczyn !!! Gdzie w ogóle jeździłaś ? Jak długo ?
Mckwadrat to poleć mi na co mam iść do teatru u siebie
Ja się opaliłam jak dzika świnia w ten weekend , teraz mam przed oczami moje włókna kolagenowa , które się rozpuszczają od słońca i odpływają w siną dal , a jutro obudzę się ze zmarszczkami , skóra do kolan i plamami wątrobowymi .
|
aleś reklamę opalania zrobiła :p
kurde jakbym mieszkała tam gdzie Ty, to chyba bym zbankrutowała na bilety! Ja jestem zakochana w P. Krystynie Jandzie, prace też o niej piszę :P, więc Och-Teatr, Polonia, Kwadrat, czasem Imka a jeśli chodzi o jakieś konkretne spektakle, to na co chcesz iść? Jaka tematyka?
Nadalka widzę, że Ci się włączyło zmienianie choć Kasia dobrze napisała, że Tobie jest w każdym dobrze 
Kasia rower cudowna rzecz 
Marysia właśnie, co powiedziała Ci dietetyczka o PCOS?
|
|
|