2013-05-20, 09:21
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Cytat:
Napisane przez Marti944
część dziewczyny  słuchajcie za godzinę mam wf , mamy zaliczenie brzuszków , trzeba zrobić minimum 200 brzuszków . Moje pytanie czy mogę ? Jeżeli nie to wezmę pana na bok i powiem mu o co chodzi  co do Tż to boli go strasznie ,ręki nie może podnieść  ja narazie czuje się już lepiej , w nocy się nie cudze ,ani nic mi nie dolega ,ale nie chwałę dnia przed zachodem słońca 
|
Marti, szczerze mówiąc nie radzę, pogadaj z wuefistą, że jesteś "niedysponowana" 
Zdrówka dla TŻ!
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------
Cytat:
Napisane przez _Kluska_
Caillouu :mciuki
zazdraszczam, ja dopiero w piątek  nie wiem jak tyle wyczekam
a ja jadę do pracy i mi niedobrze  coraz barxziej sie przekonuje, ze powinnam isc na l4 na troche chociaz. 40 min w autobusie stalam w korku-mdlilo mnie, krecilo sie w gliwie. miejsca nikt nie ustapi bo ciazy nie widac. a jeszcze jeden autobus, metro i tramwaj 
ciąża nie choroba, ale dla mnie te dojazdy to gehenna. 1,5 - 2 godz w komunikacji miejskiej, często bez klimy a jeszcze czescoej zatloczone po kokarde.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Klusko wyrazy współczucia, łącze się w bólu. Ja też szczerze mówiąc myślę o krótkim L4, bo mdłości żyć mi nie dają + bóle głowy na dokładkę. Ostatnio ogarnęła mnie fala mdłości na autostradzie, gdzie jechałam grubo ponad 100km/h - to było ekstremalne przeżycie....
Współczuję tych dojazdów komunikacją.
na pocieszenie
|