Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-20, 09:53   #3669
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
no to rzeczywiście szaleje ten cisnieniomierz. Jaki masz? Nie wiem czy wiesz ze z elektronicznych najlepsze sa te zakladane na ramie, a nie na nadgarstek, do tego taki ktory sam pompuje po wcisnieciu guzika, bo jak masz pompke i sama mierzysz to niestety podnosisz sobie cisnienie pompujac. Usiadz na 2-3 min spokojnie i zmierz dopiero wtedy.

no u mnie tak jest ze jak idzie wizyta to polozna informuje szybko i majty w dół, że niby stale lezymy bez,

straszne to jest, bo tez sobie nie wyobrazam chodzenia do wc a tu miedzy nogami cos cieknie, blee ...

Mam taki dylemat z tym fotelikiem czy brac maxi-cosi city, czy maxi-cosi carbon fix czy recaro young profil nie bedziemy mieli bazy. Błagam laski pomozcie mi w wyborze Bo ja jakos dziwnie nastawiam sie na porod wczesniejszy, gin tez tak obstawia i chce juz kupowac po kolei wszystko. Gin tez kazał sie juz powoli pakowac, bo wg niego do konca czerwca wytrzymam, a lipiec to juz loteria, moze cos w granicach 10-15 lipca bede rodzic.
niestety nie pomoge, nie znam sie, my mamy w komplecie z wozkiem i baza do tego..

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
jasiek sam się przemieścił przecież
ja Wam kiedyś pokażę jak mój pies siedzi na kanapie półdupkiem, bo wie, że mu nie można na nią wejść, ale mimo wszystko chce być jak człowiek
to musi byc fajny widok

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora