2013-05-20, 10:46
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: odwołał spotkanie bo kolega go zaprosił na urodziny
Cytat:
Napisane przez vretka
Niezmiennie rozwala mnie, jak się w wątkach wypowiada jakiś chłopak i próbuje przekonać wszystkich, że jako przedstawiciel płci brzydkiej ma monopol na wygłaszanie prawd objawionych na temat tego, jak myślą wszyscy mężczyźni
Nawet jeśli dziewczyna nie szykuje się nie wiadomo ile na randkę, wypadałoby jeszcze uwzględnić fakt, że mogła ustawić sobie inne plany właśnie pod to spotkanie. I tak jak jestem w stanie zrozumieć, że może wypaść coś nieprzewidzianego, tak jakoś ciężko mi uwierzyć, że można dowiedzieć się o urodzinach kolegi dwie godziny przed imprezą. Nie chodzi też o to, kto jest ważniejszy, ale o elementarne zasady dobrego wychowania.
Co do pogrubionego, proponuję przeczytać wątek zanim się zacznie doszukiwać księżniczki w autorce tamtego wątku
Poza tym, nieco dziwi luźne podejście niektórych z Was do kwestii szanowania cudzego czasu. Przecież nie mówimy o sytuacji, w której autorka zaproponowała mu spotkanie i on w tym samym momencie powiedział "słuchaj, w sobotę nie mogę, bo mam urodziny kolegi". Chłopak sam wyszedł z propozycją spotkania i w ostatniej chwili odwołał je za pośrednictwem smsa.
|
Jak wyżej.
|
|
|