2013-05-20, 10:34
|
|
Gang Iren
|
Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
Napisane przez agabiwro
wydaje mi się, że musiało popłynąć, bo test negatywny wyszedł i tempa mi spada, więc @ jak nic
muszę sobie zrobić badanie na chorobę odzwierzęcą i do gina z opowieścią pójść, bo ten brunatny śluz to może kiepski progesteron. Będzie dobrze, w końcu kiedyś musi być 
|
Kurcze,szkoda. A czemu to badanie?
Cytat:
Napisane przez Lorella
hej dziewczyny  u mnie niestety lipa. w sobote z samego rana @ przyszla  z 5 dniowym opznieniem.. nigdy mi sie to nie zdarzylo...ale to nic, wlasciwie sie nie nastawialam, bo jak pisalam wczesniej, zaczelismy sie starac juz po owu wiec tak naprawde byly niewielkie szanse. tak wiec dzis 3dc i dopiero teraz moge powiedziec ze zaczynamy 1cs. bo tamtej polowki chyba nie ma co liczyc. Mam nadzieje ze zalapie sie jeszcze na watek styczniowo-lutowy 
a jak u was?
milego dnia
|
Oj,no też szkoda,ale jak piszesz dopiero teraz w sumie pierwszy cykl się zaczyna. Dziecię będzie lutowe,mówię ci 
Cytat:
Napisane przez karolinadobra
dzieńdobry dziewczynki
widze same nie kreskowe nowiny z ramego rana 
u mni e bez zmian , po prostu czekam na @ bo wiem ze przyjdzie , już nawet sie nie łudze. i chyba dam sobie spokój narazie, jeszcze jeden cykl i daje na luz , bedzie co ma być. musze odsapnac 
Miłego dzionka dla Was 
|
A skąd taka pewność?
|