2013-05-20, 10:47
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)
Cytat:
Napisane przez maarchewka
moja zastępczyni przyszła 3 dni po moim odejściu..
|
Moją znaleźli w lutym chyba, a odeszłam w listopadzie 
Cytat:
Napisane przez maarchewka
|
Wow, a możesz aż tyle brać. Mi powiedzili niestety, że nie mam brać za dużego bagażu bo nie mają gdzie przechowywać, więc będę pewno kombinowała by się zmieścić w jakąś jedną torbę...ale jeszcze się nie zabrałam za pakowanie. Czekam do 36 tc.
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek
Na początek tygodnia mam dobrą wiadomość... urodziła się kolejna księżniczka !!!
Info od Xal:
"Paulinka urodziła się o 4:20, ma 50 cm i waży 2570g, poród sn. Takie to malutkie, że boję się wziąć na ręce"
"Wody odeszły po idealnym ktg z innego szpitala. Akcja szybka bez zzo."
|
Cytat:
Napisane przez klauda88
hej hej wpadłam tylko poinformować Was, że dnia 13.05.2013 o godz 9.20 urodziła się moja księżniczka - Zuzanna Agnieszka waga 4220g długość 59 cm. Wyskoczyła za 1 parciem a nie tak jak większość dzieciaczków na 3 więc mimo nacięcia bardzo mnie porozrywała przez co ciężko mi siedzieć. Zajrzę do Was jak trochę lepiej się poczuję
|
Dziewczyny, gratuluję   
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
U nas wczoraj znowu były przytulanki- Tż, spragniony swojego synusia chyba mnie zamęczy  ale młody uparciuch, nie daje się wypędzić z brzusia..
za dobrze mu u mamusi
---
jako, że w nocy akcja się nie rozkręciła to Tżcik przed chwilką wyjechał służbowo.. to ostatnia szansa, że może oddać się w wir pracy 
więc do jutra jestem sama i zaciskam nóżki ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
w środę mamy się stawić w szpitalu.. może wtedy W. się urodzi 
22.05- fajna data  to urodziny mojej przyjaciółki 
|
 ale to już niedługo Myślę, że w tym tygodniu na pewno 
A w ogóle zerknęłam dziś na pierwszą stronę, ale dużo dziewczyn już urodziło. Jeszcze trochę to większość będzie rozpakowana
&
 20.02.2015 BARTUŚ
|
|
|