Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Maj - Wymienię torbe Moschino i inne :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-20, 21:14   #1
SzAnElKa
Zadomowienie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.

Maj - Wymienię torbe Moschino i inne :)

Witam Was serdecznie Kochane Wizażanki

Chciałabym wymienić parę rzeczy- najlepiej za jakieś fajne perfumy, oryginalne/ nietypowe bluzki, marynarki, oleje do włosów czy kosmetyki kolorowe lub pielęgnacyjne (do twarzy)

Oto co mam do wymiany:

1. Marynarka - Marynarka jest NOWA i posiada metkę, zamówiłam ją przez internet. Niestety jest na mnie za duża (jestem baaardzo drobna), rozmiar marynarki to S (gdzie na mnie XS jest często za duże). Chcę dodać, że zdjęcie jest słabej jakości i marynarka w rzeczywistości jest baaardzo czarna

2. Sukienka - Miałam ją na sobie tylko raz. Nie posiada żadnych uszkodzeń, jej rozmiar to 34 (idealnie pasuje na chudzielca) aczkolwiek góra od sukienki jest z gumki i można ją rozciągać więc nie będzie na pewno za mała na kogoś kto nosi rozmiar S i M aczkolwiek jest idealna na chudzielców

3. Włosy clip-in, które zostały zakupione w sklepie za 109 zł. Są bardzo dobrej jakości, miałam je na sobie tylko raz - niestety zmieniłam kolor włosów. Włosy mają szerokość 26cm i długość 52 cm. Na dnie jest wszystko napisane , cena również - chciałam powiedzieć, że są to bardzo dobrej jakości włosy a nie jakieś ...

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Zdjęcie1227.jpg
Wyświetleń: 37
Rozmiar:  72,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Zdjęcie0511.jpg
Wyświetleń: 18
Rozmiar:  84,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Zdjęcie1229.jpg
Wyświetleń: 36
Rozmiar:  106,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Zdjęcie1232.jpg