Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-21, 09:18   #2015
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
super body
ja też humor z kupy mam dalej leżę w łóżku- dobrze, że mąż wczoraj wysprzątał na błysk bo nie mam ochoty się wygrzebywać z łoża ale zaraz muszę pranie rozwiesić- ale to w piżamie wyjdę na ogród hello kitty mam

a ile kosztuje taki "zwykły" fotelik bo maxi-cosi city już za 380zł można kupić a zwykły pewnie za 250-300 więc ja bym wolała dołożyć tą stówę ale to moje zdanie
A jaki to "zwykły"?
Ja myślę albo nad Mimas Safety (jest jako 3w1 z tym moim wózkiem Espiro Vector) albo nad Ramatti Mars (cena 279 zł, pozytywnie przeszedł testy zderzeniowe oraz testy ADAC).

Najtańsze chyba za 200 zł można kupić. Ale one najczęściej nie mają wszystkich testów, tylko dopuszczenie do sprzedaży. Nawet na krótkie trasy brałabym taki z testami, bo jak widać dopłaci się 100 zł i już taki można mieć, chociaż nie Maxi Cosi (który swoją drogą mamy jako drugi dla Edzika i totalnie mi nie pasuje ) ani żaden inny ze znaną marką

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
taki właśnie mam zamiar...

dziś kibluję w domu cały dzień
Ja też
I jutro też

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)