Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - odstawienie diane35
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-06-01, 09:08   #10
Angelika
Rozeznanie

Dot.: odstawienie diane35

beliczku, i ja jestem "fanką" Diany. Brałam ja przez ok 5 lat non stop. Później lekarz zmieniła mi na Regulon (brałam dwa opakowania) ale jakoś nie podpasował mi, z cerą nie miałam więklszych problemów (chodzi o nawroty przyszczy) ale piersi jakos opadły Więc przepisał mi Novinette (nie wiem jak sie pisze dokładnie) i jest lepiej. Jesli chodzi o jakieś tragiczne problemy z cera - to nie wystąpiły. Oczywiście cos tam zawsze sie pokazę, ale traktuje to effaclar AI. i effeclar K. po dluzszym stosowaniu sa rezultaty.

Oczywiście nie zamierzam brac tych Novinette tak dlugo jak Diany (one kosztują ok 30 zł!) Zamierzam wrocic jakos po wakacjach do Diany, o ile lekarz oczywiście nie bezie widział problemów.

Aha, cellulitu nie mam, nie przytyłam, włosy zawsze miałam cieńkie i liche - więc nie zauwazyłam jakiejś wyjątkowej zmiany. NIE WYSYŁASIALAM - TO NAJWAŻNIEJSZE. Tyle tylko, że staram sie raz w tygodniu stosować WAX. Jeżdze tez na rowerku i cwicze troche wiec to moze tez mieć wplyw na redukcje cellulitu.

pozdrawiam, nie bój się zmiany, zawsze przeciez po pewnym czasie mozna wrócic do ulubionych tabletek.
Angelika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując