2005-06-01, 09:08
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: odstawienie diane35
beliczku, i ja jestem "fanką" Diany. Brałam ja przez ok 5 lat non stop. Później lekarz zmieniła mi na Regulon (brałam dwa opakowania) ale jakoś nie podpasował mi, z cerą nie miałam więklszych problemów (chodzi o nawroty przyszczy) ale piersi jakos opadły Więc przepisał mi Novinette (nie wiem jak sie pisze dokładnie) i jest lepiej. Jesli chodzi o jakieś tragiczne problemy z cera - to nie wystąpiły. Oczywiście cos tam zawsze sie pokazę, ale traktuje to effaclar AI. i effeclar K. po dluzszym stosowaniu sa rezultaty.
Oczywiście nie zamierzam brac tych Novinette tak dlugo jak Diany (one kosztują ok 30 zł!) Zamierzam wrocic jakos po wakacjach do Diany, o ile lekarz oczywiście nie bezie widział problemów.
Aha, cellulitu nie mam, nie przytyłam, włosy zawsze miałam cieńkie i liche - więc nie zauwazyłam jakiejś wyjątkowej zmiany. NIE WYSYŁASIALAM - TO NAJWAŻNIEJSZE. Tyle tylko, że staram sie raz w tygodniu stosować WAX. Jeżdze tez na rowerku i cwicze troche wiec to moze tez mieć wplyw na redukcje cellulitu.
pozdrawiam, nie bój się zmiany, zawsze przeciez po pewnym czasie mozna wrócic do ulubionych tabletek.
|
|
|