Wątek
:
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2013-05-22, 17:19
#
3604
humpback
Zakorzenienie
Dot.: Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)
Cytat:
Napisane przez
maluska88
ja już nie daje rady niech ktoś zabierze moja teściowa!!!!! Kobieta ciągle krytykuje zamiast doradzi to ciągle to źle karmiłam piersią to było masz duże piersi wklęsłe brodawki dziecko płacze meczy sie i kolki dostanie. Karmie butelka dostał kolki to słyszę bo dajesz mu badziewie może wrócisz do piersi.A ja radziłam sie siostry bo mały teraz rzadko kupke robi to usłyszałam trzeba radzić sie kogoś mądrego tak jakby moje siostry były głupie. Teraz ciagle szuka w gazetach o kolkach i zamist mówic o tu pisza tak i tak to z pretęsjami trzeba masowac trzeba to tamo pisze w gaztach tak jakbym miała ksiazki i gazety znac na pamiec ona z trojka dzieci probmeow nie miala bo karmiła piersia i mlekiem bebiko ,ktore kupiła bo moje aptamil(angielkie bebilon)jest gównem jak to okresiła. I jak dziecko zapłacze to ciągle pewnie obsikany co 15minut mam zmieniać pieluchy i to robic szybko bo czkawki dostanie ,dziecko kwiknie juz mu smoczka pcha a ono czasem chce pogaworzyc!!!!.Wogule mój mały urodził się w 37tygodniu z waga 2960 dletego że mało jadłam a jak mowie dużo jadłam to ona ale na poczatku mało jadłas a skad ona to wie jak była w polsce. Ogólnie chyba zaczne palić bo nie wytrzymam newow ciagła krytya i obrażanie mojej rodziny sorki za błędy i marudzenie ale muszę się wyżalić a jak żale sie mężowi gada bo mama taka jest .Ale która świeżo upieczona mama by to zniosła jak ciągle ktoś cie krytykuje skąd ja mam wszystko wiedzieć to moje 1dziecko!!!!
a ona przyjechała do was czy wy jesteście teraz w Polsce u niej? głupia baba
i mężowi też się należy bacik
jak to "mama taka jest"
choćby nie wiadomo jaka była to nie ma prawa cię dołować
zwłaszcza że teraz masz sporo na głowie i nie jest łatwo odnaleźć się w nowej sytuacji. nie zapominaj że to ty jesteś mamusią małego, i to najlepszą na świecie
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------
przyszło zamówienie numer 1 a w nim wiesiołek
i jeszcze pododawali mi jakieś gratisy w postaci truskawkowych koktajli o obniżonej ilości kalorii i napojów na wzmocnienie stawów
ale na razie zaczynam się faszerować moim ulubionym wiesiołkiem (ale że to falstart to na razie 1 tabletka 2 x dziennie), a od skończonego 36t idziemy na całość
czuję się jak mały ćpunek
Wyślij prywatną wiadomość do humpback
Znajdź więcej postów humpback