Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-22, 20:24   #3876
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
jejku jak mi się źle tą relację czyta.... ta PMka jakoś tak pisze bezskładnie, przejdę lepiej do samego meritum
chaotyczna bardzo, ale i tak mi się podobała - rozbawiła mnie troszkę Pmka chyba jeszcze w emocjach to pisała Szykuje się kolejna relacja, także myślę że w najbliższym czasie będzie nam dane czytać kolejną

i tak nie mogę się doczekać Waszych co innego czytać relację zupełnie obcej Pmki, a co innego tutaj Naszych wizażowych dziewczyn

Nie wiem jak Wy, ale ja czuje się związana z Wami i bardziej emocjonalnie do wszystkiego podchodzę obawiam się, że na Waszych będę ryczeć

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Czeeeść

Widzę, że dużo nowych jest Gratuluję

Dla tych co mnie pamiętają, córa Matylda jest z nami od 11.05. Ważyła 3600 i mierzyła 56 cm. Urodziła się w 37 tc siłami natury
Hej piękna kruszyna kilka dni przed Twoją córeczką urodził się mój bratanek Natanek był nieco lżejszy i mniejszy od Matyldy, ale już szybko nadrobił zaległości wagowo-wzrostowe

w przeciągu tygodnia do swojej listy załatwionych spraw dopisze dekorację. Muszę się z tym spieszyć, bo już mi terminy inni zajmują Ceny dekoracji zwalają z nóg - od 1600 zł wzwyż

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora