Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-22, 20:25   #462
nestelle
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Przesrany dzień! Ja dzisiaj rano przebierałam pościel w naszym łóżku... Tak się kończy spanie z dzieciątkiem po nocnym karmieniu

Cytat:
Napisane przez Tasia34 Pokaż wiadomość
Mój żłopie jak szalony jakieś 5 minut, potem zwalnia i je normalnie ok.1o minut, następnie zaczyna przysypiać i tak tylko ciumkać sobie, więc palec w kącik ust i wyjmuję cyca, ale skubaniutki trzyma cholernie mocno!
to sie nazywa INTERWAŁY !
za jutrzejszy miesiąc
no i za wage !

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość

u nas osłuchowo czysto, tylko to chrumkanie...dostaliśmy krople do noska, do tego woda morska i ...przepisała mi flegaminę w kroplach- tylko w sumie nie wiem po co, bo to wykrztuśne. Emi- zdarzy jej się odkaszlnąć, jak pociągnie noskiem mocniej-ale kaszleć nie kaszle. Dawać jej to? (naszej lekarki nie było musiałam do jakiejś innej iść)
co do pogrubionego
co do syropu - to pewnie aby odkrztuszała to czym chrumka....
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
U mnie wszystko ok,
za wszystko

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
jeszcze dorzucę wam focie, aby nikt nas nie zapomniał
super ! a Michałek jak juz wyrósł -sliczny pyzolek
Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
Odnośnie skoku rozwojowego po skończeniu trzech miesiecy przez Miskę. Miska od przeszło tygodnia spi w swoim łożeczku całą noc oczywiscie z przerwami na karmienie ale odłozona do łożeczka zasypia. Dalej budzi sie srednio co 3 godziny, ale zje i od razu idzie spac dalej. Zasypia od razu po zjedzeniu butli po kapieli wiec tym sposobem mam wieczory wolne - z tego się cieszę najbardziej bo wczesniej zasypiala kolo 21 a czasami 22. I rzadko juz ma problemy brzuszkowe
to super ze sie juz unormowało !
u nas zadnych skoków nie zauwazyłam .......