Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak poderwać młodszeo i nieśmiałego faceta...?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 05:42   #8
apows
Zadomowienie

Dot.: Jak poderwać młodszeo i nieśmiałego faceta...?

Cytat:
Napisane przez Kvk Pokaż wiadomość
Krótkie pytanie;

Jak poderwać faceta?

Do mojej firmy przyszła jedna nowa osoba - pracuje w korporacji , i w zasadzie nie tyle co do firmy, ale do działu z którym intensywnie współpracujemy - facet/chłopak na oko 22-23 lata. Ja mam 26 .

Dwa razy próbowałam się z nim umówić, tak wiecie - luźna pogawędka , nie narzucałam się, tym bardziej, że on jest z innego miasta, to chciałam mu pokazać miasto i w ogóle. Dwa razy spotkałam się z odmową .

Wcześniej jeszcze inna koleżanka chciała się z nim bliżej poznać - też jej odmówił.

Pytanie , co dalej?

Jestem atrakcyjną dziewczyną - nie mówię przez pryzmat wysokiej samooceny, czy coś w tym rodzaju - ale mało który facet mi odmówił .

Tym bardziej, że jak go widzę, to nogi z waty normalnie - jestem przy nim taka malutka. A mimo tego, jest on zaprzeczeniem mojego ideału - jest chudy, pali papierosy , ma zarost i wiecznie z poważną miną chodzi - ale po prostu no jak go widzę, to cały świat dla mnie staje.
Mam to samo, tylko ze ten młodszy o 7 lat ode mnie facet sam zabiega o moje względy. Tez jak go widzę to robi mi się gorąco. A na dodatek jest moim sąsiadem, więc musze się bronić przed ulegnięciem.
Nie dałam mu żadnego sygnału, po prostu sam się zainteresował. Uważam, że powinnaś być sobą i małymi kroczkami go podrywać np prosząc o radę. Faceci uwielbiają, jak są docenienie i potrzebni.