Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-23, 08:33   #319
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez olimpka85 Pokaż wiadomość
hope
mam idento z moim bylam swierzo po cesarce ani razu mi go w nocy nie podal a juz po dwuch dobach bylam w domu, niby wielce zmeczony a pracuje z nim w jednej firmie wiec wiem co jak.
i w ten sposob caly dom zakupy obiady dziecko na mojej glowie,
a jaki oburzony jak do fryzjera szlam i dziecko dalam do mamy! !
szczerze jestem z malym 24 godz na dobe w dzien inw nocy, czuje sie jak samotna matka.

dodam ze ani razu mu nie zmienil pieluszki ani nie nakarmil, ale jak gdzies jestesmy to dumny jak paw nosi malego.
☠☠☠☠i** mozna dostac z tymi chlopami
Powiem wam że mój tz też mało się zajmuje Oliwka ale staram się zrozumieć no Ho pracuje na zmiany i nie.zawsze Mała daje ku się wyspać do tego robi masę rzeczy koło domu (non stop.jakiś remont, poddasze, taras, remont stodoły itp) i ja to naprawdę rozumiem że może być zmęczony ale w☠☠☠☠ia mnie.to że nie reaguje na to że Młoda nic nie pomaga w domu nawet nie.zamiecie.
Oglądam.wlasnie w dd tvn o tym jaki.wpływ ma alkohol na ciążę....masakra co gość mówi.
Hope współczuję sytuacji, zwłaszcza tej teściowej, sorry ale zachowuje się jakby jakąś inwalidka była.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora