Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gra o tron
Wątek: Gra o tron
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-23, 12:55   #1202
poldzik
Zadomowienie

Dot.: Gra o tron

uohoho watek dla mnie

a ja theona na poczatku bardzo lubilam taki paskudny brzydal w typie micka jaggera mi sie wydawal - tak brzydki ze az po swojemu piekny.. ale to na samym poczatku. jak sie potem zaczela cala szopka z greyjoyami to mi sie przestal podobac, dziecior taki niedojrzaly. ale watek z torturami tez mnie strasznie meczy i szczerze mowiac to przewijam te kawalki
musze nadrobic dwa odcinki serialu bo nie mialam czasu ogladac - a spojlery przeczytalam uoo co to bedzie. ksiazki tez czytam ale powolutku jestem na 3 czesci (przyznam, ze zaczelam od serialu).

jak widac ja uwielbiam tyriona.. watek slubu z sansa na poczatku mnie bardzo zaskoczyl ale w sumie - niezle! jestem ciekawa jak to sie rozwinie z shae.. (cos mi sie zdaje ze ktos tu bedzie musial umrzec..? czy nie? nie wiem, ksiazek jeszcze nie czytalam).

no co do malzenstwa roba to tez mnie zawiodl, jaki nieobowiazkowy i egoistyczny. a na edmura naciska!

tyrion rzadzi i margeary rzadzi! uwielbiam ja! (bardzo mi sie podoba ta akrorka, zdaje sie ze byla w tudorach?) tak sobie fajnie owija joffreya wokol palca z tym swoim usmieszkiem... hihi bardzo fajnie.. a juz starsza pani tyrell - mistrzostwo!
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując