Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 13:53   #522
Villga
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość

jaka słodziutka tulaski do żyrafki
a co do kręgosłupa to ja jak ćwiczę to mnie nie boli jak ćwiczę codziennie to móje plecy nie dają tak znać o sobie
Dziękuję
A co do tych ćwiczeń to nie wiem czy po cc można już ?

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
słodka
głodne dziecko molestuje żyrafe

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
cudna! mój Jasiek tak ciumka lewka (kocyk z metkami)

Dobrana z nich para hehe

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
my po szczepieniu ok. przy wkłuciu nie płakał dopiero jak wciskała ten płyn. szczepilismy 6w1, za tydzień pneumokoki bo nie chcielismy tyle na raz. w końcu was nadrobilam
wczoraj się dowiedzielismy ze bedziemy musieli neurologowi wspomniec ze przy lezeniu na brzuchu florek prostuje prawa reke i przy lezeniu na plecach rozklada rece na jezusa. to cos niby neurologiczne eh mamy w czerwcu wizyte to zobaczymy.
studia zalatwilam, index oddalam, zostala tylko praca mgr, oczywiscie z promotorem sie nie widzialam bo byl na konferencji
a i musze sie pochwalic ze moj zarloczek ma juz czasem dluzsze przerwy od jedzenia, godzinka, w porywach do poltorej, jak go dziadki maja sile nosic na rekach bo ja w domu tego nie preferuje bo nie mam tyle sil.
no to zgadujcie ile wazy
Brawo za szczepienie.
A co to znaczy "na Jesusa"? Że do góry? Kinga jak śpi na plecach to trzyma rączki w górze nad główką. To o to chodzi? To źle? Ja myślałam,że zdrowe dzieci tak właśnie śpią... Chyba że to chodzi o coś innego...

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość

śliczna - haha zaraz wciągnie zyrafe , a jakie niebieskie oczka -intensywny kolorek - w realu ma takie czy tylko na focie takie wyszły ?

ehhhhh a ja jestem padnięta troszkę przez szkołę Kuby -codziennie zadawanie prac domowych .... i do tego na zeszły pon.wiersz,na wtorek prezentacja ,na srode lektura ...na czwartek praca na konkurs i na jutro praca na drugi konkurs (konkursy nieobowiązkowe ale ocene się dostanie)a do tego słówka z angielskiego i inne pierdoły ....
Ma takie intensywne choć trochę ciemniejsze niż na zdjęciu. Moja mama i siostra takie mają. Ciekawe czy jej takie zostaną. Ja mam zielono-piwne, Tż zielone więc nie wiem czy niebieski jest możliwy. Pamiętam, że uczyłam się o tym na biologii w liceum ale już nie pamiętam

A co do tych zajęć Kuby to masakra! Nazadają tyle, że ciężko wyrobić a gdzie czas na odpoczynek i zabawę?...
Villga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując