Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-23, 13:54   #935
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Kituś widziałam że pisałaś o mdłościach- nie wiem czy oglądasz zmalowaną na yt, ale ona polecała kiedyś imbir świeży na mdłości ciążowe

Bunny my chyba mamy w ogóle bardzo podobne włosy bo lubią podobne rzeczy Tak samo jak palette, tak i gliss kura i natei teraz, tak garniera wcześniej i teraz nam też nie pasuje A po szczotce mam włosy miękkie i bardziej błyszczące choć nie wiem jak to jest możlwe Będę Ci dozgonnie wdzięczna za polecenie jej

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Bez przerwy masz brać z tego co zrozumiałam że dziewczyny pisały W końcu przerwa to te 7 dni, czyli kończysz jedno op. zaczynasz następne, bez 7 dni przerwy
chce wam pokazac jak wlosy blyszcza po tej shine z syossa ale nie wychodzi, aparat mi nie wylapuje a wlosy w lekkim pochmurnym dziennym swietle wygladaja jakby sie iskry na nich palily

nie czesane wlasnie schna sobie, ale moze zauwazycie:

DSC02549.jpg

szczotke tak pokochalam ze nie wiem co zrobie jak sie popsuje- bede kleic w nieskonczonosc