Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-23, 18:45   #1442
Madzia_M77
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie
Zniszczyłam niedawno kupioną niebieską torebkę z Zary Zachciało mi się perfum i weszłam do Super-Pharm sprawdzając różne zapachy i te kropelki chyba musiały spaść na torebkę, bo zauważyłam plamy... Czym to wyczyścić? Pamiętam, że pisałyście o zmywaczu do paznokci i spirytusie salicylowym. Czy to może odbarwić? Miałam pod ręką tylko chusteczki nawilżające, ale nie pomogły
Na pewno nie salicylowym, bo zostawia białe ślady i ma dzialanie złuszczające więc może zmatowić czyszczoną powierzchnię, zmywacz też bym odpuściła. Spróbuj czystym spirytusem albo wódką i najpierw może na niewidocznym fragmencie. Gdzieś mi się obiło o uszy czyszczenie plam po perfumach ciepłą gliceryną, na to też bym się odważyła

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość

Mam staż od października

czyli ostatnie wakacje? coś kojarzę że moja koleżanka po leku miała podobnie - kończyła studia, miała przerwę i nawet musiała się zarejestrować w UP - tylko zaczynała staż od lutego, nie wiem czemu

Kupiłam najjaśniejszy kolor podkładu True Match (zasugerowałam się planami zakupowymi carpaibex). Zobaczymy jak się sprawdzi. Bardzo zadowolona jestem też z zakupu błyszczyka Bourjois nr 11 Beige mellow, jest piękny Dodatkowo cień w kremie Color Tatoo Maybelline w kolorze 40 Permanent Taupe - trudny do określenia chłodny odcień, będący mieszanką szarości, odrobiny brązy i kropli fioletu. Dodatkowo 3 szminki Wibo Eliksir w letnich kolorach - stonowany róż, ostra fuksja i koral. Opakowania tragiczne: tandetne i nietrwałe, ale konsystencja, kolory i trwałość bardzo zadowalająca. Cena w promocji ok. 5zł

Mam jeszcze ochotę na szminki w płynie L'oreal Caresse Shine oraz na kilka cieni m.in. L'oreal tych w słoiczkach o konsystencji miazgi i inne odcienie Color Tatoo z Maybelline.
Poszalałaś ze szminkami, ja się nie przekonam do ich używania, mam kilka czerwonych i dwie z Celii nude które tu polecałyście, ale przy moim tempie zużycia wystarczą mi na sto lat natomiast Chapstick i Carmex w słoiku idą mi ekspresowo

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość

Zaczynamy zajęcia w szczenięcym przedszkolu - także wszystkie psie Ciotki trzymajcie kciuki Jak to Małżon stwierdził - ciekawe czy będą nas prosić, żebyśmy zostali po zajęciach ? Z apowiada się ciekawie i wesoło. Mam nadzieję, że podołamy wyzwaniu, a Mango polubi zajęcia w przedszkolu Także jak sama widzisz Matka Polka na pełnym etacie
chcemy foty!!!!!!

Trzymam kciuki za tego łobuza, ale mam przeczucie że raz w tygodniu będziecie na dywaniku: hahaha:
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora