|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
Wróciłam z SR.
I dzisiaj były zajęcia z pediatrą neonatologiem
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa
Jestem w końcu w domku po wizycie, Maleństwo super, wyniki książkowe, a i płeć się ujawniła  
W moim brzuszku, pod serduszkiem mieszka sobie Synuś !  
dziś mi się śniło że będzie chłopiec i jest  cieszymy się, Mąż pęka z dumy !
teraz imię 
|
Kurczaki, a mi się wydawało,że dziewczynka. Zawsze się mylę
Cytat:
Napisane przez matallewar
Ja już po wizycie
Waga wyszła 490 g +/- 70 g (sprzęt dokładniejszy)
Rozwija się symetrycznie, czyli nic nie ma większego lub mniejszego.
Serduszko 158 u/min
Pan doktor posprawdzał WSZYSTKO i nie uwidoczniono nieprawidłowości, a ryzyko wad jest bardzo małe.
Na twardnienie powiedział, że czasem tak się zdarza i lepiej odpoczywać, ale jak szyjka długa i zamknięta, to nie stresować się tym
No i to, co pewnie Was najbardziej interesuje, cyt. "100% c.pka", znaczy się będzie Elenka Hania na 100%
Dołączam zdjęcia ślicznej buzi 
Zasłaniała się złośnica mała rączką, jakby chciała powiedzieć "Co Wy mnie tu znów podglądacie, dajcie żyć!". Zdjęcia siśki nie mam, bo mała uparcie zaciskała nogi (jak już wiem, że na pewno dziewczyna, to lepiej niech zaciska co najmniej do 16 roku życia  ).
|
Super, to moja 100% pipka cieszy się z Twojej 100% pipki  I mam nadzieję,że już nimi pozostaną, wszak 100% to nie byle co
Cytat:
Napisane przez matallewar
Eeeej!
Dostałam maila z C&A, że zamówione przeze mnie przedmioty są wyprzedane i ich nie dostanę!! 
Już nie kupuję w C&A online, niech się bujają, ja tu się nastawiłam na te produkty, a oni mi piszą, że nie dość, że nic nie dostanę, to jeszcze nie wiem, co z kasą, bo nie napisali, że zwracają 
|
Aż sprawdziłam sobie maila,ale mi nic takiego nie napisali.Ale jeśli napiszą to ich zjadę!!!!
|