Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak uwieść żonatego faceta?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-23, 20:30   #270
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Mnie chodzi ogólnie o zasadę i to pieprzenie, że "ona niewinna". Nosz ludzie, nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Kiedyś to tylko ona była winna, chłop się zawsze wywinął, teraz, chyba dla równowagi, słychac, ze tylko on jest winny.
Wpienia mnie to. Nie można "rozgrzeszać" za pomoc w robieniu świństw, bo potem coraz częściej słychać hasła: Nie ma takiego wagonu, kórego nie można odczepić. Bo niektóre kobiety myślą: jesli kochanka nie jest niczemu winna to co jest złego w byciu nią?
Zasady umierają, zwykłego poczucia przyzwoitości nie ma w narodzie, bo przecież, jesli ona całkeim niewinna, to znaczy, że można pomagać przyprawiać innej babie rogi. To nic złego przecież
zgadzam się kochanka jest winna, ale pacyfikuje się tego, kto jest najbliżej
Mnie się wydaje, że takie osoby zawsze będą przez społeczeństwo piętnowane, bo jawią się (słusznie) jako zagrożenie dla trwałości tegoż. W końcu składa się ono głównie z rodzin, gdzie wychowują się dzieci. I jestem za tym aby dla takiego zła przyzwolenia nie było. To są naczynia połączone. Mniej chętnych na kochanki = mniej mężów się za nie weźmie i na odwrót, mniej chętnych mężów = mniej kochanek.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując