Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Wiosna przyszła, chrab±szcze lataj±, a PMki już suknie przymierzaj±! PM 2014 cz. 12
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2013-05-23, 21:38   #4247
Kate Noir
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 479
Dot.: Wiosna przyszła, chrab±szcze lataj±, a PMki już suknie przymierzaj±! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez Martika654 Pokaż wiadomo¶ć
Gorszego dnia niż dzi¶ to dawno nie miałam, a jutro kolejna makabra Mam jutro ten
cholerny egzamin na prawko, jak nie zdam to rzucam to w diabły, ale z nerwów się cała trzęsę, ale to jeszcze nic, przed chwil± dzwonił Tż, jego mamę w czerwcu prawdopodobnie prawdopodobnie zwolni± z pracy ale to też mało, była dzi¶ u lekarza i ma jakiego¶ guza na gdzie¶ na drogach rodnych i na 99% to rakowe ma zrobić badania dodatkowe i je¶li się potwierdzi, czeka j± operacja Mam ochotę znikn±ć ;(((((

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Piękne, ja też chciałabym delikatny kolor, i hybrydowe paznokcie, fręcz za bardzo mi się nie podoba
na prawdę nie ciekawie... słuchaj, a jest w wieku przedemerytalnym? bo jak niewiele brakuje, to może teraz wzi±ć L4... i nie będ± mogli jej zwolnić. Znajoma tak zrobiła
Kate Noir jest offline Zgło¶ do moderatora