Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - deep red, weleda,magic bronzer,chanel - glam&sexy:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-08, 21:25   #2
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania
Dot.: deep red, weleda,magic bronzer,chanel - glam&sexy:)

witam ,
interesuje mnie zapach Boss'a

Link do mojego wątku z kosmetykami pielęgnacyjnymi - w podpisie.

Mam też "na zbyciu" trochę kolorówki.
  • Christian Dior – cień 1 Couleur; kolor 747 Toffee (elegancki, neutralny brąz z dyskretnym połyskiem); nieduże zużycie
  • Estee Lauder - cień Pure Color Eyeshadow; kolor 60 Tea Biscuit; miniprodukt - waga 0,8 grama; eleganckie opakowanie z lusterkiem
  • Lancome - minipaletka czterech cieni Color Focus (chłodny brąz z połyskiem, prawie matowa biel, ciemny fiolet z drobnkamifiolet, prawie matowy, pudrowy róż); każdego cienia było po pół grama; pewne zużycie ma jedynie jasnoróżowy cień; pozostałe były tylko testowane
  • Lancome - paleta błyszczyków; zestaw Une Parisienne; opakowanie zadbane; czerwony błyszczyk był tylko raz testowany, bladego różowego (opalizującego) została połowa; ciemniejszego różowego (perłowego) zostało niewiele; dwa pędzelki praktycznie biorąc nieużywane
Dysponuję fotkami kolorówki, gdyby na podstawie opisu coś zainteresowało Cię na tyle, że chciałabyś sobie owo "coś" obejrzeć
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora