Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czuje pociąg do innego, a jestem w związku..:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-23, 20:45   #2
klempaa
Zakorzenienie

Dot.: Czuje pociąg do innego, a jestem w związku..:(

Cytat:
Napisane przez henleys Pokaż wiadomość
Czesc,
Od ponad roku jestem z kimś, od września mieszkam z nim i jego rodzicami. Mój facet zmienił się na przestrzeni czasu...przestał o mnie zabiegać, nie szanuje mojej pracy, a ja wszystko robię sama..sprzątam gotuje woli spędzać czas na piwie z kumplami pod blokiem niż zrobić coś wspólnie że mną...jak zwracam mu uwagę to za każdym razem się "wybiela" że przecież on się stara, jest taki dobry i w ogole! Ale do rzeczy... Piotra znam od około dwóch lat, poznaliśmy się przez internet, spotykaliśmy się wiele razy...chociaż jego pewne zachowania czesto mnie irytowaly to ostatnimi czasy zaczęłam na niego patrzeć innaczej...spotkalam się z nim w weekend, spędziliśmy jakieś 3godziny... Tak świetnie nam się rozmawiało, o takich rzeczach o których nie rozmawiałam z moim facetem...a poza tym on jest taki przystojny!!! Cholernie mnie pociąga! nie mogę przestać o tym myśleć...chcialabym jak najszybciej go zobaczyć...chyba nawet mój facet mnie tak nie pociągał jak ten drugi...nie wiem jak to dalej rozwiązać:/
Serio nie wiesz, czy nie chcesz wiedzieć?
Rozwiązanie jest jedno: wymiksuj się z tego dziwnego związku.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując