2013-05-24, 07:46
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Cytat:
Napisane przez yummi_mummy
Super !!! Ja mam jutro USG 16:40, a Ty już widziałaś swojego Maluszka?
|
Ja miałam USG 18 maja i było takie ledwo widoczne pikanie serducha Następną wizytę mam 1 czerwca więc może coś więcej będzie 
Cytat:
Napisane przez PawMaj13
Ja też kocham podróze, trochę się już nalatałam przed ciążą, na scianie gigantyczna mapa świata z zaznaczonymi miejscami odwiedzonymi... Teraz marzy mi się Malta w czerwcu pod koniec, nie wiem tylko, czy to dobry pomysl lot samolotem w pierwszym trymestrze...
|
Ja tak samo szaleję za podróżami. Na Malcie byłam w marcu i dla mnie nie było zbyt ciepło ale w czerwcu powinno być super W ogóle Maltę bardzo miło wspominam. A co do latania to na początku czerwca lecę do Portugalii, lekarz powiedział, że nie widzi żadnych przeciwwskazań, więc myślę, że śmiało możesz lecieć 
Cytat:
Napisane przez Malgos_12
Tak, tak ze mną. Ja przeczytałam wszystkie 8 jeśli się nie mylę (tzn wszystkie dostępne, niektóre np 4 tom podzielony jest na dwie stąd więcej tomów, ale tym lepiej bo dla mnie to jedna z najlepszych książek -nie mogę doczekać się kolejnych). Z jednej storny chciałabym wrócić do tego momentu, kiedy byłam dopiero na 2 tomie  achhh tyle jeszcze ciekawych historii przed tobą 
|
Co do Gry o tron to też wszystkie tomy przeczytałam i szczerze mówiąc nie wiem czy nie powrócę, bo było tam tyle historii, że zaczynam zapominać powoli Całą serię pochłaniałam tak, że zapominałam o całym świecie :P
Miłego dnia dziewczyny
|
|
|