|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Dzien dobry kochanienkie 
od jutra urlop
wiec spodziewajcie sie gradobicia, tornada i ataku marsjan, bo Kylie ma wolne
Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna
Możesz, ale ogólnie nie jest to zalecane, bo Naraya ma prawie dwa razy mniej estrogenu, to jest dość duży przeskok. Jeżeli zajdziesz w ciążę (czego oczywiście nie życzę), to farmacetka nie poniesie odpowiedzialności, prawda? Znam trochę środowisko farmaceutyczne, sama byłam w studium, nie powierzyłabym tak ważnej sprawy jak potencjalna ciąża farmaceucie, który nie zna mojego organizmu, nie badał mnie itp.
Ja nie jestem panikarą jak co niektóre na Wizażu, które biorą tabletki i stosują gumy ze stosunkiem przerywanym, ale wprowadzaniem słabszych tabletek czasem warto dmuchać na zimne. Większość młodych, zdrowych kobiet takiego przeskoku nie zauważy, ale szansa na ciążę się zwiększa i nie ma co mówić, że nie.
Co do tych wymiotów, jest bardziej prawdopodobne, że to nie od łączenia opakowań, ale od składu Y. (subst. pomocnicze), znam sporo dziewczyn, które miały tak samo na początku, a brały bez łączenia opakowań. Czasem tak się reaguje na nowy lek po prostu. Przy braku przerwy zwykle jak już coś, to boli podbrzusze jak przy okresie, głowa i czasem nogi
Skróć chociaż przerwę o dzień czy dwa, będzie bezpieczniej
|
Ja jak zamienialam z Cilestu na Novynette to zrobilam normalnie 7 dniowa przerwe i w 8 dzien wzielam pierwsza tabletke Novynette
Stopki doprowadzilam jakos wczoraj do ladu, bede strala sie jej dzisiaj w pracy nie obciazac, bo to chyba tez ma znaczenie
Cytat:
Napisane przez blond bunny
pieknie ci w tej grzywce  a w klapkach pracowac nie mozesz?
pamietam ze mi jak pracowalam w spozywczym i 10h non stop na nogach to mi puchly jak balony ale zeby stopy nie pekaly to pracowalam latem w klapkach i sie goilo i bylo ok. tylko jakby sanepid wpadl to przypal ale mialam drugie buty w torebce
to prawda zbyt miekkie stopy latwiej uszkadzac, peelingowac stopki to chodzilo mi o masaz peelingiem i splukac.
pumeksem raz na jakis czas... jak juz trzeba naprawde te zgrubienia ciutke zetrzec.
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------
z mojego spotkania w resto dupa wlascicielka odwolala i przelozylismy na poniedzialek, ech...
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------
kylie kupilam szamponik dove do farbowanych
bede testowac- ale kiedy to nie wiem
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------
dziewczynki pomocy...
jaki tort na wesele sie nadaje? jakis jasny tak? a smak? smietankowy? moze byc z owocami ja myslalam o malinach i borowkach???
chcialabym jakis dobry ale ja lubie tylko czekoladowe torty... 
|
Dziekuje 
wiesz raczej nie mozemy pracowac w klapkach, bo jak nam cos na na noge spadnie to przesrane,a jeszcze jak z nienacka wpadnie kierownik regionalny to w ogole po lbie dostaniemy. Ale bede tak robic, bo ztego co wiem laski w tej pracy tak w tamtym roku robily,tylko tak jak Ty mialy na zmiane buty na zalpeczu
co do tortu to ja jestem fanatykiem ciast czekoladowych wiec...sama
rozumiesz, ja jestem za czekoladowym
z orzechami moze rczej nie, bo teraz z tego co slysze to co druga soba ma alergie na orzechy wiec lepiej nie brac nic z orzechami wg mnie
Ja wlasnie specjalnie wczesniej wstalam, bo wlosy jeszcze musze umyc i nie wiem czym myc
-JJ
-Biovax
-Natei
-Schauma
-Joanna Rzepa
-Dove
Cytat:
Napisane przez blond bunny
to inaczej, ktore torty z tej oferty?
http://babs.com.pl/torty
nie wiem morelowy? gruszkowy? bo masa i tak jest smietanowa lub waniliowa a ja wole smaki nei takei oczywiste i owocowe
jak myslicie?
|
Czekoladowy z wiśnią
Cytat:
Napisane przez kitkulka
nie jem za dwoje, jem dla dwóch! takie motto z mojej książki o pysznym i zdrowym odżywianiu w ciąży
sporo piję i się nawilżam, chociaż nie lubię  TŻta muszę do tego zatrudnić
ta, a później mi mój Bąbel z pitutów wszystko wyssie i będę miała dwa naleśniki już tylko dwa staniki mnie nie cisną
pupkę zawsze miałam okrągłą, mam nadzieję, że nie będzie taka Kardashianowa
dzięki dziewczyny
ja lubię śmietankowo-truskawkowe  ale zjem tylko troszeczkę, bo nie przepadam za tortami, więc chyba nie pomogę
Kylie super z grzywką też miałam podobną dwa lata temu i umierałam przez nią na nerwicę  
|
Dziekuje 
ja tam sie nad nia nie spuszczam, raz po myciu wyprostuje i tak do ns mycia jest ok
Nie no, jak Kim to na pewno nie bedzies wygladc, swoja droga jak sie mozna dopuscic do takiego stanu
A jesli bdziesz dbac o cialo w tym o piersi, to ani rozstepow miec nie bedziesz i pozniej bedzie Ci latwiej wrocic do fajnego i jędrnego cialka 
Cytat:
Napisane przez Ninedin
 nigdy nie powiedziałabym, że Socha była kiedykolwiek gruba Że ma okrągłą buzię, to zwyczajnie taki kształt twarzy W ciąży może być nawet lekko opuchnięta na buzi, ale do przytycia np. Kim Kardashian to jej dalekoooo
bunny wszystkie te torty fajnie wyglądają Czy ta cukiernia robi prezentacje? Można wtedy spróbować, co najlepiej smakuje
Kiedyś jadłam pyszny wiśniowy tort, nie był słodki, a taki kwaskowaty lekko Niestety w większości tortów czuć margarynę i są za słodkie, aż mdłe
Kylie fajnie w grzywce  Lubię grzywki , ale później się denerwuję, jak nie chce mi się ułożyć i zaczynam zapuszczać
Pięta pęka bo jest sucha - w lecie też mam problem, bo mam suche  używam kremu Neutrogena i wtedy są super. Frezuję tylko po zimie, a później zwykła tarka raz w tygodniu.
A tak w ogóle to: Cześć w ten deszczowy dzień 
|
Dzieki 
U mnie poki co slonce ale tak jaky sie ochlodzilo
ale ja dzisiaj w pracy wiec...
moze i padac, tylko jutro jade do babuni i chcialym zeby byla ladna pogoda to bym sie na lezaczku poopalala
Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2013-05-24 o 07:48
|