Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-24, 12:00   #689
em ma
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
no właśnie ja też mam takie objawy... plamienia, bóle brzucha, lekkie skurcze. Na razie biorę tabsy i czekam na USG....
Mnie usg nieco uspokoiło. Przez te plamienia i krwawienia miałam już 4. Okazało się, że dzidzia ma serduszko i prawie się poryczałam jak mi lekarz pokazywał
Ale też nie owijał w bawełnę, że te skurcze normalne nie są więc muszę na nas uważać.
Trzymam kciuki żeby Ciebie usg też uspokoiło
Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
moja koleżanka pracuje w zakładzie w którym sprzedaje chemie do sklepów spożywczych i wytłumaczyła mi to na przykładzie KALAFIORA powiedziała nie kupuj nigdy białych kalafiorów bo ja sprzedaje chlor do nich, żeby były białe..... wcześniej nie zwracałam na to uwagi ale faktycznie, ide do supermarketu kalafiorki są białe, ide na targ są zółte takie jak powinny być, chlorowany kalafior niestety żadnych wartości odżywczych nie ma
Jejku...to straszne jest normalnie strach cokolwiek kupować.
Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Moja lekarka twierdzi, że "ciąża nie lubi leżenia" i wszystkie sporty poza ekstremalnymi są w porządku.

A jak powiedziałam, że jestem mało sportowa, to kazała mi się zacząć ruszać
No jak ciąża przebiega prawidłowo to ruch jak najbardziej wskazany
Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
Super ze wam sie szybko udało. A teraz musisz dbac o siebie.
Mój tata uwaza ze ciąza to nie choroba i pomimo ze mam L$ to mi zyc nie daje. Sił mi czasem brakuje snu tez ale on ma to w nosie. Jak powiedziałam mamie to taki ochrzan mu sie dostał ze od razu mu sie poprawiło. Mama ze mna cała ciążę lezała a z siostra było wszytko oki wiec uważa ze jak chodze to jest oki. Mam nadzieje ze teraz juz zrozumial i da mi troche życ.
Też zawsze miałam podejście, że ciąża to nie choroba a tu mój organizm ze mnie zakpił i czuję jak po jakimś konkretnym choróbsku
em ma jest offline Zgłoś do moderatora