Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-24, 13:48   #4114
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
na razie mam jednego, to wystarczy ?
Jak masz dobry egzemplarz to powinien dać radę

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
ratunku...
młoda ma kolki.. od 20 do 1wszej w nocy byl nieustanny krzyk i płacz.. na koniec juz tylko trzymalam ja w rekach i plakalam z nia.. dzis kupilam Colinox,podalam pierwsza dawke..zobaczymy..

o 4w nocy tez byla pobudka,i o 7... a teraz od 9dopiero zamilkla po tych kroplach i butli...

oby spala..blagam...

jestem bezgranicznie zmeczona i smutna, malenstwo sie tak meczy i nie wiem czy pomoze..
Współczuję... Też panicznie boję się kolek Mam nadzieję, że kropelki poskutkują i dzisiejsza noc będzie spokojna

Cytat:
VVGH czeka na wypis
czekamy na nich niecierpliwie!

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość

powiem mojemu, że się przyda i że będę go używała do odbijania i że jest na 7mym miejscu niezbędników, zaraz po wkładkach laktacyjnych
W sumie mogłam napisać last but not least Ale mówię Ci do odbijania nadają się idealnie. Zwłaszcza jak ja siędzę zawinięta w rogala, obłożona pieluchami, z przelewającymi się muszlami laktacyjnymi, a małą trzeba odbić! Przekazuję z rąk do rąk, a sama oporządzam ten pierdzielnik

Cytat:
moze to zle zabrzmi ale tez bym chciala..wyjsc...troszke nie myslec... przerasta mnie to
Axella, nawet nie wiesz jak to normalnie brzmi! Mam tak samo, mimo, że Sofia jest mniej wymagająca...

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Dzieki serduszko zdrowe, dostaniemy opis i zdjecie, zeby lekarze wiedzieli, ze jest gdzie jest aby nue bylo pozniej watpliwosci
super, że serduszko zdrowe! I fajnie, że Ci na miejscu zrobili bioderka i to serduszko... Bo strasznie długo się czeka na wizyty... My mamy zlecone Echo serca w 3m.ż. - zapisy są na przyszły rok

Byliśmy na szybko z Sofią u lekarza bo ropieje jej oczko... Dostała kropelki i maść ale jak w ciagu 5-ciu dni nie przejdzie to do okulisty.... Mam nadzieję, że przejdzie...
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora