2013-05-24, 13:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)
Cytat:
Napisane przez humpback
na razie mam jednego, to wystarczy  ? 
|
Jak masz dobry egzemplarz to powinien dać radę 
Cytat:
Napisane przez axella
ratunku...
młoda ma kolki.. od 20 do 1wszej w nocy byl nieustanny krzyk i płacz.. na koniec juz tylko trzymalam ja w rekach i plakalam z nia.. dzis kupilam Colinox,podalam pierwsza dawke..zobaczymy..
o 4w nocy tez byla pobudka,i o 7... a teraz od 9dopiero zamilkla po tych kroplach i butli...
oby spala..blagam...
jestem bezgranicznie zmeczona i smutna, malenstwo sie tak meczy i nie wiem czy pomoze..
|
Współczuję... Też panicznie boję się kolek Mam nadzieję, że kropelki poskutkują i dzisiejsza noc będzie spokojna 
Cytat:
Napisane przez axella
VVGH czeka na wypis 
|
czekamy na nich niecierpliwie!
Cytat:
Napisane przez cloche

powiem mojemu, że się przyda i że będę go używała do odbijania  i że jest na 7mym miejscu niezbędników, zaraz po wkładkach laktacyjnych 
|
W sumie mogłam napisać last but not least Ale mówię Ci do odbijania nadają się idealnie. Zwłaszcza jak ja siędzę zawinięta w rogala, obłożona pieluchami, z przelewającymi się muszlami laktacyjnymi, a małą trzeba odbić! Przekazuję z rąk do rąk, a sama oporządzam ten pierdzielnik 
Cytat:
Napisane przez axella
moze to zle zabrzmi ale tez bym chciala..wyjsc...troszke nie myslec... przerasta mnie to
|
Axella, nawet nie wiesz jak to normalnie brzmi! Mam tak samo, mimo, że Sofia jest mniej wymagająca...
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Dzieki  serduszko zdrowe, dostaniemy opis i zdjecie, zeby lekarze wiedzieli, ze jest gdzie jest aby nue bylo pozniej watpliwosci
|
super, że serduszko zdrowe! I fajnie, że Ci na miejscu zrobili bioderka i to serduszko... Bo strasznie długo się czeka na wizyty... My mamy zlecone Echo serca w 3m.ż. - zapisy są na przyszły rok 
Byliśmy na szybko z Sofią u lekarza bo ropieje jej oczko... Dostała kropelki i maść ale jak w ciagu 5-ciu dni nie przejdzie to do okulisty.... Mam nadzieję, że przejdzie...
|
|
|