2013-05-24, 15:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.16 - Rozpakowywanie trwa :)
Cytat:
Napisane przez cloche
wodę akurat można. a z sokami to różnie chyba... niby jabłkowy czy pomarańczowy pomagają... ale czy ja wiem... kiedyś przy anemii i terapii żelazem pozwolili mi między posiłkami tylko wodę pić.
ogólnie miałam teraz hemoglobinę nie taką złą, ale widać, że spadała, dlatego gin mi kazał tardyferon brać. po niecałym miesiącu hemoglobina podniosła się o 1,5 - więc branie tardyferonu z rana minimum godzinę przed śniadaniem (do którego zawsze mam jakieś mleko czy jogurt, które nie znoszą się z żelazem!) to widać dobre i skuteczne wyjście 
|
A ja ten tardyferon biorę kiedy mi się przypomni I pewnie tylko się marnuje... Więc dziękuję Ci za przypomnienie jak z nim postępować 
Cytat:
Napisane przez iwona335
dzieki,
a do paznokci masz nozyczki, cążki czy własne zęby? ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) chce wkoncu kupic te drobne "pierdołki" bo kiedys tzreba to zrobic, ale jak zaczne Was wkurzac pytaniami to mi powiedzcie 
|
Dobrze, że pytasz, bo też mam pytanie w związku z tym tematem. Kiedy zaczynacie obcinać pazurki?? Początkowo nie powinno się, bo są mięciutkie i same się łamią. Ale chyba u nas czas zacząć bo juz są coraz twardsze i mała się drapie... Mam zestaw: nożyczki, cążki, pilniczek. Zobaczymy co się sprawdzi... Ale boję się użyć!
|
|
|