Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-24, 20:18   #1036
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Pyszny

Nie pasuje Ale co ja się tam znam

Przyjdzie za 8 dni
A ja nie wiem o co cho ale J. mi zasnęła snem nocnym o 18.30.... No to ja czekam, czekam, czeeeekam ale się wkurzyłam i na śpiocha ją nakarmiłam a ta nawet nie raczyła oka otworzyć

Nie przesadzamy To Ty przesadzasz, jak można być taką laską wśród nałogowych zajadaczy bonitek
A te zdjecia w turkusowym bikini W ogóle to piękne miejsca (Chorwacja?)

A idź Ty! wstydu nie mają. Może w szpitalach (tych co każą dokarmiać od razu) też mają jakieś układy z bebilonem

Współczuję trudnego okresu z Karinką

Chyba byłaś padnięta mocno. Mnie się takie coś zdarzyło w 3 dobie po porodzie.

TŻ dopiero z pracy wraca Bokeh współczuję Ci z całego serca, że Ty masz tak codziennie. Facet wraca zmęczony, tylko zje i spać A my powinnyśmy chodzić spać wcześnie, bo od rana dzieciaki buszują i nawet nie ma czasu na rozmowę czy pobycie razem.

Głupia jestem, naoglądałam się blogerki, ponarzekałam a teraz cheetosy wpieprzam. No żałosna jestem na maxa
no, czsto jest tak że on przyzjdzie ja juz padam na pysk pogdamy z 30minut godzine ja ide spać on potem przychodzi jak już spie, rano to tyl co przed wyjsciem moze z 30 minut sie widzimy bo jednak jak najdluzej oboje chcemy pospac i zawsze jak rano zamykam za nim drzwi to czuje taka dziwną pustke, po prostu czuje ze w ogóle go nie miałam ;( mam już tego dosyć... jeszcze w takie dni jak ten ze Hania mnie wykańcza, płakać mi sie chce...