Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowo książki czytamy, filmy oglądamy i artystycznie się spełniamy! - cz. I.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-24, 21:09   #3
aza3994
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowo książki czytamy, filmy oglądamy i artystycznie się spełniamy! - cz. I.

Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
Zaczynamy I część !!!

Ten wątek stworzony został dla wszystkich Wizażanek, które uwielbiają czytać książki i pochłaniają je z wypiekami na twarzy, jak i dla kinomaniaczek, lubujących się w thrillerach, komediach romantycznych czy horrorach. Zapraszamy każdego, kto ma ochotę podzielić się z Nami wrażeniami po ostatnio przeczytanej książce lub oglądniętym filmie! Przyjmiemy
każdą zabłąkaną duszyczkę, a rozmowy mogą schodzić również na inne tematy, co by się lepiej poznać. W pierwszym poście wypełnij krótki formularz:

Kwestionariusz osobowy:

1. Jak masz na imię?
2. Ile masz lat?
3. Czym się interesujesz?
4. Jakie książki lubisz czytać?
5. Jakie filmy lubisz oglądać?
6. Co masz w sobie wyjątkowego?

Nie kłócimy się
Rozmawiamy kulturalnie
Nawiązujemy przyjaźnie
Przyjmujemy nowych

ZAPRASZAMY!

oja oja, to dla mnie wątek ostatnio mało czytałam/oglądałam, bo matury, a teraz są wakacje i nadrabiam

1. Jak masz na imię?Dagmara
2. Ile masz lat?19
3. Czym się interesujesz?wieloma rzeczami, lubię sport, książki, seriale, podróże
4. Jakie książki lubisz czytać?różne, lubię kryminały,podróżnicze, co mnie zaciekawi to przeczytam
5. Jakie filmy lubisz oglądać?hmmm... może tak: nie znoszę głupich komedii romatycznych, chyba że w trybie awaryjnym złego humoru
6. Co masz w sobie wyjątkowego?cała jestem wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując