Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kompleksy :(
Wątek: Kompleksy :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-09, 11:46   #1
este
Przyczajenie

Unhappy

Kompleksy :(

jestem tutaj nowa i nie wiem czy daje taki wpis w odpowiednie miejsce...męcza mnie strasznie moje kompleksy, ktore wedlug mnie nie są jakies 'wybujałe' tylko na prawde męczące. moze znajdzie sie tutaj ktos kto zaradzi na chociaz jeden z nich (chociaz wiem ze nie na wszystkie sie da cos poradzic) oto najwazniejsze z nich:
-niski wzrost ;( chcialabym miec 165 cm, ale zadowolilabym sie gdybym miala chociac pelne 160, a mam 157-158 :/
- nadpotliwosc :/ pach i rak. na pachy uzywam antidral i jest w miare ok, ale na rece nic nie dziala a to mi najbardziej przeszkadza...
-nadmierne owłosienie - ten problem aktualnie najbardziej mi przeszkadza !! ogolnie mam na ciele duzo wlosow i sa one niestety ciemne;/ ale dalabym rade sie depilowac, tylko ze mam wlosy tez na twarzy mam meszek na policzkach, wlosy są jasne ale dłuugie, wąsik i na brodzie tez mam takie dluzsze te wlosy i co najgorsze zuwazylam pojedyncze ciemne wloski (wyrywam je penseta) przeszkadza mi to w kontaktach z ludzmi, krepuje jak ktos na mnie blisko patrzy itp to bardzo meczace bo zdaje sobie sprawe ze nie uda mi sie wyrwac penseta wszytskich zbednych wloskow,niektorych ja nie zauwaze a w swietle dziennym wszytsko dokladnie widac i potem ludzie sie patrza to okropne :/
-małe piersi, nie jestem kolejna sfrustrowana nastolatką, ich prawie nie ma :/ aha i zapomnialam dodac przy tym owlosieniu ze na sutkach tez mam wlosy
-duza ilosc znamion, ktore mi sie nie podobaja i nie moge sie przez to opalac + blizny po juz usunietych znamionach, ktore sie nie goją :/
-wiele innych reczy, ale te u gory są najbardziej klopotliwe
Moze ten wpis jest głupi, ale zrozumcie -te rzeczy utrudniaja mi zycie, a moze tu znajdzie sie ktos kto poradzi na ktorykolwiek z wymienionych problemow.
dodam jeszcze ze niby jstem ładna, tak mi mowia inni,ale zawsze wtedy sobie mysle ze oni nie wiedza jak jest na prawde.
naiwnie czekam na pomoc
este jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując