2007-04-09, 11:46
|
|
Przyczajenie
|
Kompleksy :(
jestem tutaj nowa i nie wiem czy daje taki wpis w odpowiednie miejsce...męcza mnie strasznie moje kompleksy, ktore wedlug mnie nie są jakies 'wybujałe' tylko na prawde męczące. moze znajdzie sie tutaj ktos kto zaradzi na chociaz jeden z nich (chociaz wiem ze nie na wszystkie sie da cos poradzic ) oto najwazniejsze z nich:
-niski wzrost ;( chcialabym miec 165 cm, ale zadowolilabym sie gdybym miala chociac pelne 160, a mam 157-158 :/
- nadpotliwosc :/ pach i rak. na pachy uzywam antidral i jest w miare ok, ale na rece nic nie dziala a to mi najbardziej przeszkadza...
-nadmierne owłosienie - ten problem aktualnie najbardziej mi przeszkadza !! ogolnie mam na ciele duzo wlosow i sa one niestety ciemne;/ ale dalabym rade sie depilowac, tylko ze mam wlosy tez na twarzy mam meszek na policzkach, wlosy są jasne ale dłuugie, wąsik i na brodzie tez mam takie dluzsze te wlosy i co najgorsze zuwazylam pojedyncze ciemne wloski (wyrywam je penseta) przeszkadza mi to w kontaktach z ludzmi, krepuje jak ktos na mnie blisko patrzy itp to bardzo meczace bo zdaje sobie sprawe ze nie uda mi sie wyrwac penseta wszytskich zbednych wloskow,niektorych ja nie zauwaze a w swietle dziennym wszytsko dokladnie widac i potem ludzie sie patrza to okropne :/
-małe piersi, nie jestem kolejna sfrustrowana nastolatką, ich prawie nie ma :/ aha i zapomnialam dodac przy tym owlosieniu ze na sutkach tez mam wlosy
-duza ilosc znamion, ktore mi sie nie podobaja i nie moge sie przez to opalac + blizny po juz usunietych znamionach, ktore sie nie goją :/
-wiele innych reczy, ale te u gory są najbardziej klopotliwe
Moze ten wpis jest głupi, ale zrozumcie -te rzeczy utrudniaja mi zycie, a moze tu znajdzie sie ktos kto poradzi na ktorykolwiek z wymienionych problemow.
dodam jeszcze ze niby jstem ładna, tak mi mowia inni,ale zawsze wtedy sobie mysle ze oni nie wiedza jak jest na prawde.
naiwnie czekam na pomoc
|
|
|