Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-25, 08:52   #3721
smoothly
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
cześć
właśnie w tym rzecz, że nie obgryzam, nie wiem co mi odbiło

nie patrzcie na skórki (już wyczyszczone )

kupiłam też dwa lakiery w rossie (niebieski wibo, mam czerwony i błotkowy i lubię, piękny shimmero-glassflecked) no i glitterek od Rimmela (coś tam pozmieniali butelki to może potem nie być
glitterek
chyba polecę jeszcze dzisiaj do Rossa...

Cytat:
Napisane przez Śniegowa Pokaż wiadomość
Smooo...

Tak mi się kojarzysz. Słodko owocowo (Smothies ) i pastelowo.
Zatem. Espeszyli 4 ju!

cuuuudowne

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
No właśnie, ja się zgłosiłam, wysłałam stare mani z wątku. Bo najpierw pomyślałam że to się tyczy tego drugiego etapu, a potem zaczęłam rozkminiać i sama nie wiem najwyżej dyskwalifikacja
to ja podobnie

[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4096855 1]Te większe mają. Ale te ceny... Między trzydzieści a czterdzieści zł za te z serii salon manicure... (na alle od 7 do 12 zł) na inne nawet nie patrzyłam.[/QUOTE]

ech, no niby tak...
w ogóle będę musiała Was ostrzec znowu przed pewnym sklepem internetowym w Lublinie. znowu o tym samym. ale to przy okazji, jakbym zapomniała, to się upomnieć!

[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4096993 7]
Smoo pozwól że przedstawię moje skromne malowidła dla Ciebie.
Wiesz czym się inspirowałam...? Pewnie wiesz, chociaż zabrakło mi koloru żółtego, ale ciii... Wydawało mi się też, że ten motyw właśnie bardzo dobrze oddaje Twoje usposobienie - jesteś zwariowana, kolorowa, słodka i dziewczęca.

Malowanie serduszek jest cholernie trudne jak na mój gust, więc przepraszam za krzywizny i niedociągnięcia - tak samo jak robienie zdjęć przy absolutnym braku słonka, ale to tam... szczegóły...

Wszystkiego lakierowego
[/QUOTE]

ojacie
przesłodkie....

Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
Smoo!
Odbieram Cię jako delikatną i wrażliwą osobę, dlatego też wybrałam pastele. Jednak co jakiś czas pokazujesz, że jesteś niegrzeczną dziewczynką i dlatego trochę geometrii i czarnego.
Niech Twoje marzenia się spełniają a lakiery płyną do Ciebie nieprzerwanym strumieniem

Edit: na blogu więcej: lista lakierów i dedykacja dla Smoo
aaaaa... boskie kolory i ten akcent z geometrią, świetne!

ale to miłe, jak czyta się takie słodkie rzeczy o sobie....

akcja - powrót do formy!
smoothly jest offline Zgłoś do moderatora