Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowo książki czytamy, filmy oglądamy i artystycznie się spełniamy! - cz. I.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-25, 09:37   #17
Nikaaa152
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowo książki czytamy, filmy oglądamy i artystycznie się spełniamy! - cz. I.

Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir Pokaż wiadomość
Dokładnie tak samo myślę! Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, więc książka, która mnie się podoba, innym może wydawać się beznadziejna. Dlatego nigdy nie przejmuję się za bardzo opiniami o danym utworze, wolę sama przeczytać i ocenić
Zmierzch mi się podobał - był napisany lekko i przyjemnie, może nie była to najlepsza książka, jaką czytałam, ale zła też nie. Poza tym utożsamiam się z główną bohaterką, bo też jestem taką niezdarą, jak ona. Swego czasu miałam nadzieję, że też jakiś mroczny Edward mnie obserwuje na stołówce

Ano, czekałam aż więcej osób się zapisze

Ja właśnie serialu nie widziałam, ale wiem, że bohaterowie są trochę zmienieni. W książce to Stefan zaraz po zmienieniu w wampira był tym złym, co mi się nie spodobało. A potem Damon pokazał swoje prawdziwe oblicze. Najbardziej lubiłam Callie (jest opisana w Pamiętniku Stefana, nie wiem, czy to też czytałaś), Katherine i Stefana.

Ten wywiad z autorką filmu był kiepski, przyznaję, ale film godny obejrzenia. Mocno uderza w najczulsze struny, ja na końcu płakałam. Dlatego polecam
To przyjaciółka Stefana? Bo w serialu jest Lexi.

No to może Big love obejrzę
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując