Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-25, 09:48   #3604
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

aa.. i jeszcze jedno, Kaśka napisz ladance, że ma olać tę diagnozę, bo oni wszystkim to piszą, którzy trafiają do szpitala. to taka diagnoza standardowa. mnie jak byłam 2 razy to też pisali "zagrożenie poronieniem". (o porodzie przedwczesnym wtedy nie było mowy, bo ciąża była zbyt młoda.)
chodzi o to, że jak coś się dzieje, to oni to piszą z automatu, a to zupełnie NIC nie znaczy. u mnie przecież nic nie stwierdzono. przy pierwszym pobycie prawodopodobnie miałam krew, ale z cewki moczowej wywołane bakteriami w moczu (potem dostałam globulki na to).. no i jak to się ma do zagrożenia poronieniem...? potem brzuch mnie bolał skurczowo, nie wiadomo dlaczego. a całkiem prawdpodobne, że macica zwyczajnie powiększała się. ale diagnozę dali tę samą. oni to piszą każdemu komu w ciąży COŚ się dzieje i trafia na oddział. a wiadomo, że jak nic się nie dzieje, to nie idzie się do szpitala. więc jakby któraś trafiła, dostała taką diagnozę, to bez nerwów. to u nich standardzik.

przekaż jej, że mają się trzymać i ściskam

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-05-25 o 09:50
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora