2013-05-25, 09:30
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię?-zbiorczy cz. VII.
Cytat:
Napisane przez pink_pocket
Hej dziewczyny jakiś czas temu pytałam o dermatologa i w końcu zdecydowałam się na pana Borzęckiego. Byłam wczoraj na wizycie i naprawdę nie wiem co myśleć ;p
z jednej strony obejrzał dokładnie moją twarz i przepisał mi różne maści, żele i inne specyfiki ale z drugiej polecił smarować się robionym tonikiem z apteki, którego głownym składnikiem jest alkohol i stwierdził, że NIE NALEŻY używać filtra przeciwsłonecznego i zaleca mi wystawianie buzi na słońce. Jest to oczywiście sprzeczne z tym co do tej pory robiłam bo alkoholu w kosmetykach unikam jak tylko się da i zawsze używam filtru ;p
|
Cytat:
Napisane przez OliOli
Ja tu już gdzieś o tym panu pisałam  To samo co u Ciebie - nie używać filtra, tonik który walił jak czysty spirytus i polecił mycie twarzy mydłem + te wszystkie specyfiki od niego, efekt? Zerowy, a nawet ujemny  Przesuszyła mi się twarz, skóra złaziła płatami, nabawiłam się dodatkowych przebarwień, poprawy stanu cery - ZERO, strasznie się zawiodłam 
|
Rozważałam wizytę u tego pana, dzięki za ostrzeżenie:/ Trądzik u dorosłych chyba jednak trochę różni się od tego młodzieńczego
Cytat:
Napisane przez karoolaaa
A co do apteki na narutowicza - kolejki sa nadal,ale w srodku 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Cytat:
Napisane przez fabregasowa
oj tak 
|
aha
|
|
|