Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zabieg Cosmelan - Pamiętnik
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-09, 12:17   #2
pocachontasm
Przyczajenie

Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik

Cytat:
Napisane przez samirati Pokaż wiadomość
od kilku lat mam problemy z przebarwieniami skory,probowalam Green peel,kwasy.kremy wybielajace.Pracuje jako kosmetyczka,wiec mam dostep do wszystkich produktow kosm.Nic mi nie pomoglo,stan mojej skory tylko sie pogorszyl.Poznalam nie dawno chirurga ,ktory mi zaproponowal Cosmelan.250 Euro kosztowal.Zabieg pozwolil mi w domu zrobic.8 godzin trzymalam te maske na twarzy!!!!!Po jej zmyciu myslalam , ze mnie cos trafi!!! Nic sie stalo! nie bylam nawet zaczerwieniona.Znowu wyrzucilam pieniadze!!!Wkurzona poszlam spac,z trudnoscia zasnelam.Rano polecialam do lustra i.... bylam pomaranczowa!!!Bogu dzieki ,cos sie dzieje.Dzisiaj jest 4 dzien po zabiegu , ja wygladam koszmarnie,skore moge platami sciagac z twarzy.Moja corka powiedziala,ze koniecznie musze isc do lekarza.(ma 9 lat)Znajomym mowie,ze chora jestem .Wtorek musze isc do pracy,mam nadzieje,ze bede mogla pokazac sie ludzim Ale najwazniejsze,zeby mi plamy zeszly.Trzymajcie kciuki.Jeszcze 6 dni i powinny zejsc.Napisze wam ,czy bylo warto wydac pieniadze
mi także proponowano cosmelan na brązowe duże plamy pod oczami (posłoneczne, choć się nie opalam i nigdy nie byłam na solarium, nie biore też tabletek anty)Początkowo stosowałam wiele kosmetyków tzw aptecznych typu albucun, albucin maxima, potem serię unitone, acne derm i wszystkie one były do niczego Jedyny który przez pewien czas pomagał to Clairial ale i on przestał czynić cuda. W międzyczasie miałam TCA ale jak tylko skóra się złuszczyła to plamy wróciły. Miałam potem serię zabiegów wybielających u dermatologa, efekty takie sobie, więc pani dermatolog powiedziała mi o tym cosmelanie. Było lato więc się nie zdecydowałam Po drodze był też glykopeel i 2 mikrodermabrazje, ocena bardzo średnia. Byłam więc u już chyba 4 dermatologa, który kazał mi zrobić badania hormonalne. Zaburzenia hormonalne i problemy z wątroba wykluczono, więć został m cosmelan. Ale coś mnie podkusiło żeby spróbować jeszcze HQ skin lightening żel (kupiony w necie) i BINGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!, minęły dopiero 2 tyg. a plamy się na maksa wybielają i chyba znikna zupełnie. Wydałam mnóstwo pieniędzy, żeby spróbować tego o czym informację znalazłam na samym początku mojej walki z przebarwieniami (walczę od ponad 2 lat). Gorąco polecam wszystkim zrozpaczonym i wierzę że pomoże tak jak mnie!!!!
pocachontasm jest offline Zgłoś do moderatora