Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-25, 11:01   #1193
meduzza
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
ciekawa jestem tego testu czekoladowego. nie wiesz jaka to firma itp. ?

gdzieś musi być haczyk
a jak będziesz dobrym testerem to Ci podstawią całego tira czekolady i nas obdarujesz podzieliłabyś się nie?
Ano właśnie testowałam 3 rodzaje (jest chyba 12). Facet mówił, że to prawdopodobnie Wedel i Wawel czy coś takiego i to by się w smaku zgadzało. Każda próbka się różni kolorem, konsystencją, posmakiem, rozpuszczalnością:brzydal : A pytania mnie też rozwalają-jakby nie mogło być smakuje, nie smakuje i finał Zresztą co ma nie smakować
Nie wiem czy się podziele Jak nie zjem całego Tira od razu to może, ewentualnie
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

wiecie co, juz kiedys miałam pisac- czy wasze bobasy jak wstają z nocki to sie przeciągają? mój sie przeciąga jak kot, az kolana w drugą strione bez mała wygina uwielbniam na to patrzec
Taaak, urocze to. Ja jeszcze lubie jak się tak wstydliwie uśmiecha, moja panienka mała
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
gaduły, trochę nadrobiłam ale od wczoraj tyyyle stron, że szok.
Byłam wczoraj w CH chciałam kupić sobie coś na chrzciny i co? i nie ma nic :/ jestem grubym pasztetem i we wszystkim wyglądam jak paszteczika
byłam też w rossie ale tyle lasek przy kosmetykach to nigdy nie było na szybkiego kupiłam błyszczyk z rimmela i jakiś bb z rimmela i dwa kremiki idę dalej Was nadrobić ale jeszcze muszę się ogarnąć bo dzisiaj piknik i nie piszcie na dużo
Oj na pewno znajdziesz coś w czym będziesz się dobrze czuła Zresztą jak masz doła na punkcie swojego wyglądu to wrzuć fotę do klubu to zaraz Ci puścimy wiązankę za głupie gadanie A! I lepiej nie oglądaj fejskbóka blogerki
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Charlizz ja ostatni raz bylam ( wstyd sie przyznac) rok temu na juwenaliach Takie z nas pracoholiki, ze cale weekendy robilismy i srednio widzialo mi sie wracac o 3 a o 4 wstawac do roboty Na Kempa tez juz mialam tyle razy jechac a co roku cos nie pasuje

Meduza taka do strzyzenia facetow :P Opitalalam wlasnie TZ i mowie a raz kozie smierc skroce sobie!

Fewciu Blaneczka to juz duza pannica! Jak ten czas szybko mija...

Chcialam sie pochwalic Kluska pierwszy raz chwycila Oballa w 2 raczki i przelozyla z jednej do drugiej ( tak to wygladalo) Jaram sie jak laski z "Oszukac przeznaczenie" w solarium.

Gratuluję osiągnięcia.
Moja wyobraźnia nadal nie ogarnia jak dałaś radę maszynką długie włosy ale może ja jakaś głupia jestem
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
wiem, pewnie jestem szpadel i coś sobie wymyśliłam...
Wy nie zakrywacie? lejecie tak sru po głowie i leci w uszy?
Ja pilnuje uszu Jakoś tak, po prostu.
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

No i mi też nieco mocniej zaczęły wypadać włosy, ehh. Ale u mnie to się raczej nie odbije na ich objętości, tylko wkurza mnie to, bo mała ciągle ma w rączkach moje włosy...

Zaraz lecimy do miasta, szukać garniaka.
Moja miała mojego włosa w....kupie
Zazdroszczę weselnego szału. Marzy mi się
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora