Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-25, 12:03   #4328
justusia16
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
miranda pokaż jaj jakieś MWH może?
No i spróbuj namówić na wydobywanie skrętu chociaż jak nie wychodzi z domu, a zamiast proostownicy suszenie na okręgłej szczotce chociaż
Może pomoże chociaż troszkę
To jest bardzo dobry pomysł :tak:

Najlepiej daj jej linka do anwen niech paczy i czyta

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
w normalnej cenie, 129 chyba
przymierzę je jeszcze raz przy nastepnej okazji i może się skuszę wczoraj cały wieczór o tym myślałam jakbym nie miała większych problemów
oo ty! u nas za pająki i muchy odpowiedzialny jest pies ;D

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

ja miałam obie herbatki w torebkach i normalnie zalewałam wrzątkiem, odstawiałam na parę minut pod przykryciem i gotowe
Kup je! Bo nie bedziesz mogla spac po nocach

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Ja piłam jednego dnia pokrzywę, drugiego skrzyp, nie wiem czy to dziala wtedy tak samo, no i codziennie witaminy B brałam.
No i też tylko zalewałam torebeczkę wrzątkiem

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

cytat z innego wątku:
" Od dzisiaj nie piszę OMG zawsze wydawało mi się, że to bezpieczny skrót Oh My God a dzisiaj znalazłam taki cytat:

"Oversized Male Genitalia (OMG) to genetyczny defekt, który sprawia, że penis osiąga absurdalne rozmiary. Każdego roku defekt ten diagnozowany jest u tysięcy mężczyzn. Niestety większość z nich narażona jest na zesłanie na margines społeczeństwa i samotne zmaganie z przerażającymi rozmiarami przyrodzenia. Książka Jak żyć z gigantycznym penisem daje im inspirację, nadzieję i wiele przydatnych informacji""

justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora