2013-05-25, 12:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
Napisane przez say-hello
edit: i dodam jeszcze te piękne suknie! Blair z Gossip Gril brała w jednej z nich ślub... gdyby były w kolorach bieli i nie koszowały fortuny, to chyba w ogóle bym się nie zastanawiała nad kupnem 
|
widzialam juz gdzies te suknie. sa boskie!!!
Swiat Katarzyny - dziekuje za mile slowa!!!
A reszcie dziewczyn odpisuje - jezeli mialoby byc w tym roku to max koniec pazdziernika a wtedy mi okres wypada a nigdy tabletkami nie udalo mi sie go przesunac, probowalam 3 razy i przesuwal sie jedynie kilka dni, a potem mialam okres przez miesiac , wiec nie, dziekuje.
Przemyslalam to i chyba do konca pazdziernika nie wyrobimy sie ze wszystkim  szkoda.
Ja tak bardzo chcialam na wiosne, ale siostra tzta nas uprzedzila i jestem bardzo zla o to. Ona jest jeszcze bardzo mloda, wiec mogla poczekac jeszcze rok, a tak musimy im ustapic (maja 12 kwietnia).
Tak mysle, ze mimo, ze bardzo bym chciala w tym roku juz, tz tez, to chyba to jednak nie wypali przykro mi z tego powodu bardzo.
Jak bym miala gwarancje, ze w sylwestra bedzie pieknie i snieg to bym przelozyla na 31 grudnia. Ale znajac tutejsza pogode bedzie chalapa i ble.
No nic.
Za godzine mam klientow i idziemy robic wlasnie sesje zareczynowa 
Musze sie przygotowac.
PS: Chyba, ze wygramy w totka to zrobimy gdzies gdzie cieplo i w tym roku. Ale, zeby wygrac to trzeba grac i ja dzis zagram. O!
DO spisania.
Aha KAES- gratulacje! Nam 6stka stuknela w lutym! 
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny
ale nie zostawisz nas?  nie wyobrażam sobie tego wątku bez ciebie kochana 
Chyba znalazłam swoje zaproszenia ślubne - totalnie szczerze - co uważacie?  (wymieniłabym kolor wstązki na blady róż 
|

Mi sie podobaja bardzo te zaproszenia!
|
|
|