|  2013-05-25, 13:02 | #4524 | 
	| Zakorzenienie 

| 

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

widzialam juz gdzies te suknie. sa boskie!!!Cytat: 

| 
					Napisane przez say-hello  
edit: i dodam jeszcze te piękne suknie! Blair z Gossip Gril brała w jednej z nich ślub... gdyby były w kolorach bieli i nie koszowały fortuny, to chyba w ogóle bym się nie zastanawiała nad kupnem   |  
 Swiat Katarzyny - dziekuje za mile slowa!!!

A reszcie dziewczyn odpisuje - jezeli mialoby byc w tym roku to max koniec pazdziernika a wtedy mi okres wypada a nigdy tabletkami nie udalo mi sie go przesunac, probowalam 3 razy i przesuwal sie jedynie kilka dni, a potem mialam okres przez miesiac , wiec nie, dziekuje.

Przemyslalam to i chyba do konca pazdziernika nie wyrobimy sie ze wszystkim
   szkoda. Ja tak bardzo chcialam na wiosne, ale siostra tzta nas uprzedzila i jestem bardzo zla o to. Ona jest jeszcze bardzo mloda, wiec mogla poczekac jeszcze rok, a tak musimy im ustapic (maja 12 kwietnia).

Tak mysle, ze mimo, ze bardzo bym chciala w tym roku juz, tz tez, to chyba to jednak nie wypali
  przykro mi z tego powodu bardzo. Jak bym miala gwarancje, ze w sylwestra bedzie pieknie i snieg to bym przelozyla na 31 grudnia. Ale znajac tutejsza pogode bedzie chalapa i ble.

No nic.
 Za godzine mam klientow i idziemy robic wlasnie sesje zareczynowa
  Musze sie przygotowac.

PS: Chyba, ze wygramy w totka to zrobimy gdzies gdzie cieplo i w tym roku. Ale, zeby wygrac to trzeba grac i ja dzis zagram. O!
 DO spisania.

Aha KAES- gratulacje! Nam 6stka stuknela w lutym!

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat: 

| 
					Napisane przez swiat_katarzyny  ale nie zostawisz nas?    nie wyobrażam sobie tego wątku bez ciebie kochana    
Chyba znalazłam swoje zaproszenia ślubne - totalnie szczerze - co uważacie?   (wymieniłabym kolor wstązki na blady róż  |    
 Mi sie podobaja bardzo te zaproszenia!
 | 
	|     |  |