2013-05-25, 15:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez iza243
Nic mi nie smakuje i na nic nie mam ochoty  Jak robiłam sałatle i czułam mieso było mi nie dobrze takżenie wiem czy jej skosztuje wieczorem  Czuje głód ale kompletnie na nic nie mam ochoty,wmuszam w siebie jedzienie.Dzisiaj zjadłam musli i troche zupy pieczarkowej bo nic innego mi nie weszło.
|
Korzystam z tego, że jeszcze mnie nie odrzuca od jedzenia i od warzyw, owoców. W tamtej ciąży miałam wielki problem co jeść, bo nic nie mogłam przełknąć. W pracy musiałam chodzić po świeże bułki, bo na sam zapach chleba mnie naciągało, na owoce też patrzeć nie mogłam i tak mi przeleciał sezon na świeże truskawki, maliny, poziomki, porzeczki, winogrona i borówki prosto z działki Ani raz nie zjadłam ukochanego makaronu lub ryżu z truskawkami ze śmietaną ani nei zjadłam samych truskawek ze śmietaną, ani sałatki owocowej.
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------
Cytat:
Napisane przez rena5
polecam zamiast oliwy - olej lniany - bardzo zdrowy  i nie powinno się łączyć ogórka z pomidorem (choć czasem też to robię) 
|
Miałam kiedyś olej lniany, ale prawie całą butelkę wywaliłam. Nie smakuje mi Bardzo czuć go w sałatce, mimo małej ilości. Za to oliwa z oliwek u mnie schodzi jak woda.
Wielu rzeczy nie powinno się łączyć, też np. sera białego z pomidorem, ale nie można też dać się zwariować.
Nie wyobrażam sobie sezonu letniego bez sałatki z pomidora, cebuli i ogórka (+sól i pieprz, TŻ dodaje sobie jeszcze ocet)
Czas edycji: 2013-05-25 o 15:08
|
|
|