Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie- inna kobieta- pseudopowrót - brak zaufania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-25, 18:05   #8
giselle2504
Rozeznanie

Dot.: Odp: Rozstanie- inna kobieta- pseudopowrót - brak zaufania

Cytat:
Napisane przez tralalinka Pokaż wiadomość
No pewnie! Będzie się podpierał tłumaczeniami, że przecież mowił Ci, że spotykacie się jako koledzy, że może pojawić się ktoś inny. Ja już napisałam co o tym myslę, popieram dziewczyny w jednej kwestii - jesteś dla niego deską ratunkową, póki nie ma nikogo innego. Zranił Cię i wciąż Cię rani swoimi tekstami, a Ty się w to wszystko angażujesz...Nie ma sensu, chyba że chcesz nie spać po nocach i przysporzyć sobie jeszcze więcej cierpienia - wtedy bardzo proszę.
Zgadzam się w 100%.
Po pierwszym poście myślałam, że facet ma góra 20-parę lat, ale zastrzeliłaś mnie tym, że ma 30. To, co z Tobą wyprawia to dziecinada i ciągła manipulacja.
Sama przeżyłam bardzo podobną sytuację, chociaż to nie był związek. Wiesz, co usłyszałam na koniec? "Może w sumie spróbujmy jeszcze raz", a 5 min później "Nie jednak już ustaliliśmy, że nic z tego nie będzie"(oczywiście on sam to ustalił, a zmienił zdanie, bo napatoczył się ktoś inny, dla niego ciekawszy)
To brutalne, ale nie rób sobie nadziei, mami Cię dopóki nie znajdzie sobie innej kobiety. Ja z tamtym człowiekiem nie mam już kontaktu, odcięłam się. Dużo mnie to kosztowało, ale odżyłam, wszyscy mi mówią, że o wiele ładniej wyglądam, uśmiecham się, promienieję.
Uszy do góry i walcz o siebie, bo szkoda czasu i zdrowia na palanta!