2013-05-25, 18:13
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowo książki czytamy, filmy oglądamy i artystycznie się spełniamy! - cz. I.
Cytat:
Napisane przez zielone_oko
Wow, nieźle. Też mnie wciągnęła ale przy czytaniu tylko wieczorami po ok godzince to szału z prędkością nie robię.. A tyle mam w planach książek do przeczytania , że masakra.. Chcę przeczytać wszystkie książki Tess Gerritsen (już pare za mną) i Alex Kavy, moje ulubione pisarki. O i na półce od świąt BN czeka Houston mamy problem Grocholi, za którego wezmę się po Kosogłosie
A jacy są Wasi ulubieni pisarze? 
Ja oprócz Tess i Kavy lubię Cobena, Camillę Lackberg i Koontz'a.
|
nie mam wybranego czytam co popadnie
Cytat:
Napisane przez zielone_oko
Ja bym tak nie potrafiła, ale wiem, że takie osoby są. Raz chyba poszalałam do 1 w nocy bo chciałam poznać zakończenie jakiejś książki , ale nie pamiętam jakiej..
|
ja oszukiwałam kiedyś tatę ,że idę spać ,a pod kołdra czytałam książkę
Cytat:
Napisane przez Le_Souvenir
Informuję, że Big Love oglądnięte  Siedzę teraz ze łzami w oczach i nie mogę się otrząsnąć. Oglądam go piąty raz i nadal takie same emocje, a może i większe... Polecam oglądnąć na kinomaniaku, dobra jakość
Ola Hamkało jest prześliczna, szczególnie w dłuższych włosach, a Antek Pawlicki baaaardzo przystojny... Potem napiszę recenzję.
|
ja wieczorkiem się wezmę za oglądanie teraz trzeba się troszkę ogarnać poćwiczyć itp
|
|
|