Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłość, a seks..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-25, 21:46   #31
_ema_
Zakorzenienie

Dot.: Miłość, a seks..

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
ok, ja się zgadzam z wami w tym punkcie, że nie powinno się zamienić w totalną rozmemłaną fleję. Ale już stwierdzenie, że jak ktoś zgrubł to należy go wykopać z łóżka budzi we mnie sprzeciw. Bo w sumie czym się różni partner, który żarł jak świnia od tego, który przytył od leków skoro wstręt i niechęć budzi w was nadwaga? Czy pochodzenie nadwyżki kilogramów zmienia wam magiczny sposób optykę? jak przytył od żarcia to mnie nie pociąga a jak przytył od leków to jest nadal moim seksownym tygrysem?
temat jest mi bliski bo ja przytyłam trakcie leczenia, którego nie mogę przerwać i nie mogę zrzucić tej nadwagi, zmagam się z tym od półtora roku. Więc chyba powinnam opaczność błogosławić, że ten mężczyzna nadal mnie chce pomimo tego, że z 60 kg wskoczyłam na jakieś 85.
Ale nikt nie mówi o wyrzucaniu z wyra. Przecież jej facet sam powiedział, że ją kocha i chce dalej z nią być. Z tym, że w przypadku choroby i leczenia będzie problem ze zrzuceniem, więc nie ma sensu naciskać, trzeba wspierać. A w przypadku zaniedbania chyba lepiej, jesli partner zmotywuje do ćwiczeń/diety, niż jesli będzie na przekór sobie wmawiał kobiecie, że kochanego ciałka nigdy nie za wiele?
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując